mandag 27. desember 2010

Flotte juleturer

Det blir ikke noe søkstrening nå i jul/romjula. Både jeg og Isi har godt av noen pauser. Men vi kjeder oss ikke av den grunn. Vi bygger kondisjon, he..he... For det må også en redningshund (og fører ha)  :-))
Og så er det juleselskap etter juleselskap. Kjekt å treffe famile og venner og feire jul sammen. Isi er også med, enten løs eller inni "bingen", der hun er veldig rolig. Er hun løs må man passe på lav julepynt osv for halen til en flat går som en propell... og feier alt fra julepynt til julelys ned fra lave bord og benker...Så det er ikke alle steder som er like godt "egnet" for en "vill" flat :-))


Nå er det jo perfekt føre for skiturer her. Utrolig nok, den andre hvite julen og andre året på rad med skiføre i mer enn 1-2 dager. Er glad jeg kjøpte nye ski i fjor, de ble brukt endel da, men også denne vinteren er de 3-4 første skiturene unnagjort. Snø er perfekt på mange måter. Det er kjekt å gå på ski og for hundene er det også tyngre å løpe i snøen og det er jo bra og en fin avveksling.

2. juledag var jeg ikke helt i form, litt snufsete og sånn. Så det ble tur på beina i skogen på Sviland. Det var kaldt her denne dagen. 14 minus.... men sol og flott vær. Inni skogen var det ikke så mye sol da, endel av Sviland ligger i skyggen nå om vinteren. Men noen solglimt fikk jeg da. Og det er flott med vinter i skogen:


3. Juledag/Mandag:
I dag ville jeg og Gro ut på ski! Vi kjørte til Bråsteinsvatnet. Det er et flott sted å gå på ski, men savner bakker å renne nedover i...Været holder seg stabilt fint og kaldt. Litt mildere her i dag, "bare" minus 9. Da vi kjørte hjem var det blitt 12 minus, så det blir fort kaldere når sola forsvinner fra horisonten. Vi var ute i 2,5 time og det var deilig, men kaldt.
5 kommentarer:

Kari Anne sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Kari Anne sa...

Fantastiske bilder, Tone! Du har auge for gode motiv :-)

Gro sa...

Takk for fin tur i dag. : )
Fine bilder.

Tone sa...

Takk, begge to. Det e kjekt med turer, spesielt det å kunne gå når det er lyst - juleferie e herligt!!!

Ellen sa...

Dere går flotte turer dere også - blir bra kondis av det :-) Godt Nyttår!