torsdag 10. april 2008

Søk i Vigreskogen

Onsdag kveld dro jeg ut til Vigreskogen. Vi hadde vært på leteaksjon om formiddagen samme dagen og jeg syntes det kunne være greit med litt funn, sånn rett etter 3 timer i søk, uten å finne annet enn en mann som satte opp fuglekasser.
Det var bare jeg og Ronny på trening, så det ble ikke så mange funn...men jeg tok en kombinasjon av teigsøk/frittsøk og rundering slik vi gjorde på leteaksjonen.

Jeg fortalte Ronny hvor han skulle gå, og så gikk jeg motsatt vei enn det vi pleier i den lange løypa.
Gikk frisøk bortetter stien og da vi hadde gått ca 30 minutt var vi kommet like forbi "rådyrplassen". Da begynte jeg å sende henne på rundering. Vi fant Ronny etter 3-5 blindslag, husker ikke helt nøyaktig... Isi gikk RIB (rett i belønning). Så gikk vi inn på midtlinja. Ronny skulle gå ned et sted i slutten på løypa og gjemme seg en gang til. Jeg gikk "i skjul" og ventet.

Isi visste nok godt hva som skjedde for hu pistra og "grein" og ville avgårde...
Da jeg slapp henne tok hun hele siden i et slag... Det var vel etpar hundre meter. Heldigvis var ikke Ronny på den siden. Hun kom etterhvert inn til meg og jeg jeg sender ut på andre siden. Hun har veldig lyst å ta ut oppigjennom midtlinja, men jeg klarer å få henne fra det og utover. Etter 2-3 blindslag finner hun Ronny på nytt. Rett i lek her også :-)


Daisy fikk også jobbet litt, hun fikk to økter med overværstrening. På den siste satt jeg litt oppi et tre og det var knallgøy å se den "litla fliså" jobbe iherdig med ferten.
Hun jobbet og jobbet, gikk i sirkler rundt og rundt meg. Det var første gangen hun hadde figurant i tre. Hun gav seg ikke, men etter en stund gav jeg fra meg et lite "knekk" (med en kvist...) og først da kikket hun opp... AHA-opplevelse, tror jeg vi kan kalle det uttrykket i fjeset hennes... :-D
Hun logret veldig og kikket forundret opp og jeg kastet ned leken, før jeg litt forsiktigere kom meg på bakken igjen.
En fin trening og litt greit å kunne reise tidlig hjem siden det hadde vært en lang og aktiv dag. Sola skinte fremdeles da vi reiste hjemover :-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint dere fikk ei grei trening begge to!! :)

Tone sa...

Det går alltid an å få en bra trening, selv om vi bare var to :-)
Håper du er bedre i magen!

Anonym sa...

Ja, veldig mye bedre! Tror nok at det også var en av årsaken til at jeg var så tung i kroppen på orienteringsturen i går. Går med litt energi med sånn do-springing! :-o