tirsdag 21. mai 2013

Miljøtrening på Soma

Søndag, i tropevarmen... var det tid for litt miljøtrening på TS sitt "annlgg". Dette er et stort område med allslags utfordringer for hundene!

Vi var 8 -9 stk og delte oss i to grupper, ev valpegruppe og en voksengruppe.
I valpegruppa gikk vi først rundt alle sammen og lot valpene prøve ut forskjellige utfordringer. Vi løftet dem oppå ting, lot dem krype igjennom rør, balanserte på ujevnt og bevegelig underlag osv.

Her er Emma:


Isi og Odin fikk også søke etter to figuranter. Vi søkte parallelt i et adskilte områder, så byttet vi side. Det gikk veldig fint og kjekt å se Isi i søk igjen etter en tids skade/halting! 

Så hadde vi noen små overværssøk med valpene i disse områdene, her fant Emma Nina:

 Noen filmsnutter:


Ask og John:


Etter etpar timer var vi fornøyde og jeg møtte Gro på Sviland for en tur med Isi og Maja. Emma fikk hvile i bilen. Det var vanskelig å finne skygge nok til det, denne varme dagen. Men til slutt kjørte vi bortover mot "Sviland 2" og jeg kjørte bilen langt opp en traktorvei, der fant vi nok skygge. Bakluka står åpen med kroken på og alle vinduene var litt nede. Men vi tok en veldig kort tur, for i denne varmen synes jeg det er skummelt å gå fra bilen mer enn 15 - 20 min med hund inni selv med god lufting og skyggefull plassering...

På vei hjem kjørte jeg innom Helen og de tre guttene, Thomas, Oliver og Finley. Nå var det Emmas tur å være ute og hun fikk kost seg i hagen med Helen og guttene en god halvtime. Takk for at vi fikk komme Helen!

Vel hjemme igjen. Så trøtte blir man av en innholdsrik dag:


Varmt her.... Det er nok kjøligere på golvet der hundene ligger strødd...


Ingen kommentarer: