mandag 28. januar 2008

Utfordringen - svar på spørsmål

Jeg er blitt utfordret av Johannes:

Hvor er hunden født?
Isi ble født 7 mars 2003 i Sverige. Oppdretter er kennel Comics.


Hvor mange halsbånd og leiebånd har hunden?
Halsbånd : 1 Leiebånd : 3
Hvordan er hundens forhold til vann? Lidenskapelig…Hvis hun er varm spiller det ingen rolle hvor liten pytt eller hvor skittent vannet er.
Hun elsker å hoppe uti og svømme. Når hun først fikk taket på det, er hun nesten ikke til å stoppe.Hvis noe kastes uti hopper hun uten hemninger, noe som innimellom kan være noe uklokt… spesielt hvis det er masse steiner...  Derfor kaster jeg (nesten) aldri noe til henne i nærheten av vann, kun hvis hun har rullet seg i dritt. Er hun bare sånn passe varm klarer jeg å rope henne vekk fra sølepytter og i starten på en tur kan hun faktisk gå utenom de verste sølepyttene. Hun liker godt å hente alt mulig som flyter i vannet… 

Her "redder" hun gutta i båten... he..he.. :-))


Har hunden noen klær? Ja, et varmedekken for kjølige dager i bilen.
Har hunden noen kjennetegn som skiller den fra hunder av samme rase? Tja…hun slikker jo endel da. På andre hunder spesiellt. Hun er jo en “vannredningshund” også. Svømmer ut og drar båter og annet til land hvis hun får en mulighet.
Hvordan reagerte resten av flokken (tobeinte og firbeinte) da hunden flyttet inn? Pia syntes nok det ble litt i meste laget innimellom, men hun likte også den lille ”slikkepotten”. De ble gode venner.
Hva er den beste belønningen hunden kan få? Godbiter!!!
Hva er det beste hunden vet? MAT!!! (dvs ALT som kan spises…)

Har hunden noen spesielle egenskaper?
Hun er jo utrolig snill.Mot både folk og andre hunder.

Er blitt den rene terapihunden for noen av naboene i nærheten som pga ulike funksjonshemminger egentlig er redde dyr/hunder. Men Isi synes de er stor stas og venter for å bli slikket litt på når vi kommer.Hun er også flink til å renske nabolaget for diverse ”nedfall”…(dvs spiselig søppel). Er også ivrig og flink til å søke etter folk som har gått seg bort.Noen spesielle ugangstereker hunden gjør? Nei, egentlig ikke, bortsett fra å spise altmulig ekkelt…Hun hopper inni åpne biler i jakten på ”noe godt” eller ”noe kjekt å leke med”. Hun liker seg også godt oppå bord…helst utebord.


Hvor sover hunden om natta? I senga si.

Hvilket fòr får hunden? I hovedsak Vom og hundemat sitt råfòr.
Hvordan reagerer hunden på noen dagers hvile? Bra. Rolig inne, nesten uansett. Men etter en stunds pause fra trening er hun meget sprudlende når vi igjen begynner treningen.

Hva tror du ville være hundens drømmetilværelse? Den hun har nå ;-) Altså en kombinasjon av å bo i nærheten av masse kjekke mennesker og å få trene og bruke alle sine sanser.Kanskje hun ville like at jeg jobbet noe mindre?