torsdag 11. november 2010

En usedvanlig stille kveld på Orrestranda

Lag 2 var på strandsøk onsdagskvelden. Det var etpar minusgrader og faktisk blikk stille. Sjelden opplevelse. En fin kveld med månelys og stjerneklar himmel.
Vi var 4 stk og Frode og John gikk for å gjemme seg for Gro Elin og Storm. Etterpå var det Isi og min sin tur.
Dette var første gang på Orrestranden denne høsten og Isi husker nok godt hvor kjekt det er å søke her blandt sandynene. Hun var skikkelig "på hogget" og løp opp og ned i haugene. Fikk ferten av Frode da hun var langt fra meg, så jeg så ikke at hun slo på ham, men da jeg ikke kunne se lysene hennes lengre regnet jeg med at hun var på vei mot en figurant lengre nedi sandynene. Jeg gikk på toppen/kammen helt nede mot stranda. Det vart egentlig litt rart å gå der i helt vindstille vær, men allikevel så var det store dønninger som laget masse lyd nede på stranda.

Isi i mørket på stranda:

Har Isi fått et blått og et grønt øye?
Nei, det er bare lyktene hun har hengene på seg...

Etter å ha funnet Frode gikk jeg tilbake mot toppen og så på skrå nedover mot bekken. Hun løp ikke så langt fra meg nå, så jeg må nok øve på å ha flere funn etterhverandre, kanskje også et kjapt funn etter det første. Men dette terrenget er som skreddersydd for meg, nå som jeg må jobbe med å øke selvstendigheten til Isi igjen :-))
Gal hund..?

Etter å ha gått nedover og så begynt å gå oppover igjen lengre borte, ser vi at Isi starter å jobbe. Hun løper opp på topper, ned igjen og litt rundtomkring, før hun finner retningen og tar skikkelig ut. Kjekt med lys på hundene så vi ser dem jobbe i mørket. Claes Olson og/eller Biltema har gode og billige små lykter til å henge i halsbåndet.

Til slutt et bilde av figuranten til John. Han trodde ikke at han ville få se bikini på stranda i dag... men der tok han skammelig feil....he..he..

2 kommentarer:

Gro sa...

Nyydelig bikinidame det der, he he.

He he, sjekk den tunga da, på "gal hund" bildet. Hun må jo ha ekstremt svær tunge, hi hi.

Tone sa...

Ja, den henger ganske langt ned når hun har løpt en stund... :-P