fredag 5. oktober 2012

Leiteaksjon på Klepp

Natt til onsdag, kl 02.40 ringte alarmtelefonen og ei uforskamma opplagt "dame"  fra telemeny kunne opplyse om at våre tjenester var ønsket på Klepp...

Etter å ha tenkt meg om, hva dag er det, ska jeg ha tidligvakt...? Nei jeg skal jo på kurs..., så kunne jeg trykke på 1 - jeg kommer!  "Takk for at du kommer" sa den blide dama da  :-)

Så var det å hive på seg klærne mens man koker vann og lager matpakke. Isi trodde nok det var morgen, for hun var klar for frokost. Så den fikk hun. Visste jo ikke når vi ville være tilbake.

"Arkivfoto"


Vi kom faktisk helt fram til Klepp, men der var det ingen andre...hverken politi eller røde kors... Hmmm... Ringte til Paul og han sa at det var sendt ut en felles melding om at aksjonen var avblåst fordi den savnede var funnet av politiet. Det var jo gode nyheter og jeg kunne kjøre hjem igjen.

Den meldingen var nok kommet da jeg var i garasjen, der er det ikke dekning. Men den kom ikke da vi kjørte ut.  Framme på Klepp, etter å ha snakket med Paul, slo jeg på den STORE Samsung Note, og da kom meldingen der... Noen andre som har opplevd dette?
Jeg har tvillingkort, så meldinger kommer til begge telefonene. Kan den ha "lagt seg inn" på Note`n selv om den var avskrudd, og dermed kom den ikke til den vanlige telefonen min, selv om den var på (men uten dekning akkuratt når meldingen kom)?


Da jeg litt senere stod opp, var Isi veldig klar for ny frokost...he..he.. Den hadde hun jo allerede fått, men hun fikk litt biola og ei skive fra matpakken jeg lagde om natta.

Ingen kommentarer: