lørdag 23. mars 2013

Rundering i en kald og våt Vigreskog

Forrige lørdag.... Har ikke hatt tid eller overskudd til særlig blogging i det siste....

Men forrige lørdag dømte jeg først 2 A prøver, før det ble en liten økt på Isi også. Gratulerer til Anders og Bosco samt Bente og Nemo med bestått rundering. Sporet tar dere neste gang :-)
Sporene ble tatt i Melsheia, der var et omtrent snøfritt, mens runderingen gikk i Vigreskogen. Der var det snøslaps, så figurantene startet dagen med å tråkke rundt i hele runderingsløypa! Godt jobba figuranter!!!

Sporoppsøket til Bente:

Anders på runderingsprøven:

Bente på runderingsprøven:

 Nemo får en klem etter bestått A prøve rundering:

Det var kaldt, vind og veldig vått... det hadde snødd tidligere i uka og mesteparten hadde smelta. Men med den telen som er her nå, så lå vannet oppå bakken og laget en "herlig" slapserøre...

Det ble en kort økt. 3 figuranter skulle gjemme seg på ukjent sted, innenfor avgrensingene (ca 400 m).
Isi jobbet bra og hadde ca 6-7 blindslag før hun kommer med melding på første figurant.
Etterpå runderte vi videre og gikk over Ghita. Fant henne på vei tilbake, og da lå merketrekanten kun få meter fra Ghita... Isi mistet den i dette tette terrenget, men selv om hun var få meter fra henne, var vinden så ustabil at hun mistet henne. Dermed ble det mange blindslag opp til siste figurant. Fin melding, avlevering og påvisning.
Så gikk vi ned dit de trodde Ghita var og hun gav et klapp, Isi for ut og fant henne, og jeg fant trekanten da vi gikk på påvisning... Den var revet tvers av... heldigvis har jeg en ekstra i bilen.

Ingen kommentarer: