søndag 28. juni 2015

Lang rundering på Tjørn

Lørdag var vi på Tjørn. Det ble bare ei økt på oss, for Isi skulle til Hundemassøren Marie for massasjebehandling! Isi har vært litt vond den siste uka, og har vært hos veterinæren og skal også få litt massasje.
Hun prøver nå ut noen medisiner ift pustingen og vi vet jo hun har forkalkninger i ryggen, som gjør henne stiv. Så litt massasje vil være bra! Hun fikk laserbehandling også, noe som også kan løse opp og virker smertelindrende. I tillegg anbefalte Marie at hun skulle ha på seg "Back-ontrack" dekkenet (netting) så mye som mulig, både inne og ute!

Dagens trening:
Emma skulle få en lang rundering. Hun er ute av form, først og fremst fordi det har vært noen uker nå, med mindre mosjon. Først pga løpetiden og litt pause fra både trening og mye mosjon, også jeg som hadde litt lite motivasjon. Så trakk jeg ei visdomstann og etpar uker var det ganske så vondt, så det ble kortere turer enn vanlig.
Men på tross av dårlig kondisjon, jobbet Emma bra og meldte bra. Hun ble litt trøtt mot slutten, men dette er jo også et ganske tungt terreng, spesielt i myrområdene. Så til å være utav form, synes jeg hun gjør en god jobb!

Vi startet med 3 blindslag, lange gode slag og hun drar langt fremover, så jeg må løpe oppover midtlinja for å holde følge (se video). Så fant hun Nina på ca 250/300 m. Deretter Morten på neste slag. Melding med løsbitt på alle figurantene i dag.

Her er starten og fram til vi finner Nina:Først noen blindslag i myra før jeg håper hun går opp på haugen, for der ligger Vencke:

Deretter ble det noen blindslag til, og litt misforståelser om hvor Ritva var, gjorde at jeg sendte på nytt i et område hun allerede hadde vært i. Da stoppet hun opp og måtte "restartes". Da gikk hun, og fant Ritva, men ikke der vi trodde hun var! Avsluttet med et funn til på andre siden. Melder bra og holder bittet, selv om hun blir trøtt!


2 kommentarer:

Lise sa...

Hold på motivasjonen. Dere gjør en viktig jobb og Emma er flink. Ser ut som Isi har det bra på sine gamle dager også.

Tone sa...

Takk Lise!
Motivasjonen for å trene og godkjenne er der, det er nok riktigere å si at jeg ikke hadde så mye overskudd en periode...
Det har vært mye ift familien det siste året, med sykdom og fars død. Så innimellom tar jeg en "time-out" fra trening og fokuserer på andre ting.