lørdag 19. desember 2009

Årets siste prøve

Vigreskogen ble raskt snødekt


Det var meldt snø i dag og den kom, for å si det mildt. Først var det kaldt og snøen tørr og "fin". Så kom det regn, sludd og så mer snø... Heldigvis gikk turen ut til Vigreskogen, for årets siste prøver, fint. Det hadde jo ikke snødd så lenge da.

På prøven i dag gikk Isi over første figurant... dermed ble det stryk. Vi får komme sterkere tilbake over nyttår, men før den tid skal Isi til en veterinærsjekk. Synes det er påfallende at hun har rundert ganske dårlig i det siste. Tidligere hadde vi ikke slike stopp-problemer som hun sliter med nå. Hun virker også til tider umotivert og litt daff.
Pia, den første redningshunden min, fikk jo påvist tyroksinmangel, og slapphet og umotivasjon var et av symptomene på henne.
Isi har jo også både håravfall og fargeforandringer i pelsen (symptomer på tyroksinmangel), noe jeg har trodd hadde med steriliseringen (hormonforandringer) å gjøre, siden det kom i etterkant av steriliseringen.

Uansett, så kan det være verdt å sjekke henne nå, når vi uansett må ta en pause fra beredskapslista.

4 kommentarer:

Aud sa...

Det var synd at det ikke gikk veien i dag Tone. Tror det kan være en god ide med en sjekk hos vetrinæren. Uansett med nye sjanser over nyåret går det nok i boks fortere enn svint :)

Kristin U sa...

Huff så dumt! Sikkert lurt å ta en liten dyrlegesjekk...

Krissi sa...

Dokker kjæm sterkare tebake på nyåret!! Håpe du finn ut av formen te Isi, sånn at du veit ka du har å forholde dæ te.
Kos dokker og ha ei flott jule- og nyttårsfeiring!

Kaare sa...

God jul, Tone! Ikke dumt med en sjekk av Isi