torsdag 3. desember 2009

Ny runderingsøkt på Dale

Onsdag kveld var vi 6 stk fra lag 2 på Dale. Kjekt når vi er så mange. Det var ca 5 grader men en kald vind føyset inn fra øst og det var skikkelig kaldt... Men heldigvis var det oppholdsvær og en stor, klar måne lyste opp langt inni skogen.
Jeg la først ut et spor for Massi og Sven Magnus.
Isi startet å rundere som andre hund.
Hun fikk se at figurantene gikk oppover mot starten. Det er rart og se når de lokker henne helt nært, med f.eks godbit, for da rygger hun og ser på meg. Vi har jo trent "omvendt lokking" for å kvalitetsikre bl.a. hold fast. Da lokker jeg med pølse rett foran henne og hun får klikk og belønning når hun ser på meg/holder fast eller hva det nå er vi trener på. Figurantene må nok ikke være så nært henne hvis de skal lokke/fyre henne opp, for her blander hun tydelig hva som forventes av henne :-)

Ville ha et funn på første slaget, de andre funna ville jeg ikke vite hvor var. Ritva og Bjørn var flinke figuranter. Hun går fremdeles "rett i lek", brukte kun godbiter i dag, og på 2 av funna var figurantene "harer", det fyrer henne opp skikkelig :-))
Hun fikk vel i alt 5 funn, med noen blindslag innimellom. Vi gikk omtrent 350 m. Hun startet litt "slakt" og hadde noen stopper på tredje slaget, men tok seg fint opp og gikk bra på slutten. På vindsiden var hun naturlig nok ikke så langt ute, men på andre siden gikk det veldig bra. Jeg hadde også 3 stykker på midtlinja.

Ingen kommentarer: