torsdag 10. desember 2009

Rundering på Alsvik

Onsdag kveld møttes 5 stk fra lag 2 på "nytt" treningsområde, på Alsvik. Om onsdagene, når det er mørkt, er dette et fint område å bruke. Det er en fordel å være litt kjent i området, så jeg anbefaler dere å ta noen turer dit i dagslyset. Jeg har også kopiert orienteringskart over området hvis noen er interessert. Det er et fint turområde, men i helgene er det litt mye turfolk ift trening. Kanskje det er et greit sporområde om vinteren, for de fleste turgåerne er på grusveiene og på stiene i området.
Det var en fin kveld. Det ble litt drypp men så klarnet det opp og ble fin stjernehimmel. Det er jo forholdsvis mildt for årstiden, selv her vest... det var vel ca 8 grader.

Jeg la ut spor for Sven Magnus og Massi, mens Hugo trente overvær med lille Foxy oppe på marka ved huset. det gikk visst strålende :-)

Jeg ville ha "speedrundering" med Isi, uten noen påvirkning før start. Hun gikk rett i belønning og vi startet med noen funn og mot slutten også noen blindslag. Noen av funna var "harer". Ingen stopper og god fart hele veien. Sven Magnus styrte midtlinja, og Hugo var også på midtlinja som "forstyrrelse". Bjørn og Ritva var flinke figuranter.
Vi brukte den første grusveien (etter parkeringen), som går inn mot høyre og det var ei grei løype, litt kort, ca 300 m. Blandet skog, litt bakker men et sted var det noe piggtråd på et gjerde mitt i løypa... Skal prøve å se om det går an å få fjernet dette, for det er et gammelt gjerde som ikke er i bruk lengre. Tror ikke piggtråden var slik at hundene kunne løpe på den, men er ikke helt sikker - det vet du Ritva? Uansett greit å få fjernet den hvis mulig.

Man kan også rundere helt nede fra bilene og opp mot huset, og så ev ta inn en av grusveiene. Men i går var det annet som foregikk der (spor + overvær).

Oversiktskart, mange fine turområder her:

Ingen kommentarer: