lørdag 13. februar 2010

Her er det liv...rai..rai..!

Ja, hu Isi leve enda. Har ikke spist noen pipedyr i dag. Vet ikke hvor skuffa hu e, men tror at både pølse, blodpudding og fiskeboller var gode erstatninger :-))

Vi var 7 stk som ville rundere i Vigreskogen i dag, i et flott vær. Hvis nå bare snøen forsvant ville det bli perfekt! Men sola skinte og i "babyskogen" var det jo nesten ikkje snøfilla igjen... Nesten så jeg "kysset" barmarka og granbarene...så glad ble jeg for å se "dem"!

Frode x 2, Ola og Kristin U var i "storeløypa". Ritva, Gro Elin og jeg var i "babyløypa" (2-300 m). Jeg vil ikke rundere langt med Isi før jeg vet om hun er frisk (selv om hun virker veldig sprek nå). Hun skal ta nye blodprøver på tirsdag for å sjekke om tyroksinnivået er tilbake i normalt tilstand. Etter en uke eller to, kommer resultatet, spennende!


1 økt:
Isi fikk endel funn, rett i lek, et/to blindslag. Avslutta med funn og melding. Hun holdt god fart og virket veldig motivert. Inni denne delen av skogen har hun jo lett for "å ta av" og løpe nesten hele lengden på første utslag. Hun hadde tendensen men kom seg fint inn i et mønster. Hadde lange og dype, ja rent flotte utslag!!!

2 økt:
Samme som forrige omtrent, bare at etter etpar slag, syntes jeg at hun haltet litt og sjekket kloa. Kunne ikke se noe og hun haltet heller ikke mer etter at jeg sjekket.
Hun virket litt "satt ut" men det kan hende var fordi jeg drev å klemte på beinet osv.
Da hun kom igang igjen løp hun fint frem og tilbake på funn og blindslag. På første slaget meldte hun selv om Gro Elin holdt frem hånda med pølse i... Litt travelt ja ;-)

3 økt:
Ukjent oppgave. Gikk fine blindslag. Etter 4-5 blindslag kom hun inn med melding. Tok på påvisningsline og ville løpe med henne ut, siden her er flatt og fint å løpe. Isi løp utover og plutselig stoppet hun og så seg rundt.... Jeg lurte litt, hvor var figuranten? Hadde hun meldt på en turgåer som var forsvunnet eller hadde mine kjære venner og figuranter lurt meg og stukket av...!!!???
Så var plutselig Ritva på sambandet og det viste seg at Isi hadde løpt forbi henne på påvisningen... Hun hadde vært å meldt men nå klarte hun ikke å finne henne igjen. Høøø... Har aldri skjedd tidligere. Vi startet å gå litt bakover og plutselig var det som om "poletten" ramla ned og hun løp bort og fant henne og fikk belønning. Kanskje Isi ble "forstyrret" av meg som beinfløy bak i lina mens jeg roste og var sååååå fornøyd...? Burde ikke det da, for det har jeg gjort før. Vel, vel, jeg finner jo uansett ikke ut hvorfor så jeg får bare se om dette er noe hun vil gjøre mer av fremtiden. Foreløpig ser jeg på det som et arbeidsuhell ;-)
Så runderte vi videre og etter noen tomslag til fant hun Gro Elin. Fin melding, og denne gang løp jeg også etter i påvisningslina (men jeg var stille...).
Nå fant hun Gro Elin igjen uten problemer :-))


Etter trening kjørte jeg innom en butikk og kjøpe endel nye og STORE pipedyr til Isi!!! Håper bare hun liker de. Det har til nå vært kjekkest med de små og myke, som lett glir ned i magen på en SULTEN flat!

1 kommentar:

Gro sa...

Får håpe pipedyra er stoooore nok......så de ikke blir slukt.
Kjekt det går fremover med motivasjonen i runderingen. Skal bli spennende å høre resultatet av prøvene når de kommer.