fredag 11. juni 2010

En varm onsdagskveld i Vigreskogen

Bildene er tatt av Aud i skogen ved Røyslandsvatnet


Onsdag kveld var lag 2 i Vigreskogen. Det var varmt, ca 20 grader da vi kom og lettskyet vær og sol :-)

Jeg fikk Nina og Gro til å gjemme seg litt uti løypa, og vi runderte ca 3-4 blindslag før Isi fant Nina. Fin melding og påvisning. Så fant hun Gro på slaget etterpå (tror jeg...).

Etter det fikk vi to klapp på hver side, der figurantene trakk fremover. Så gikk jeg vekk med Isi. Figurantene kom inn og gikk fremover midtlinja ca 2-300 m, før de gikk ut og gjemte seg igjen.

Det ble 4 gode blindslag. Naturlig nok (etter klapping i skogen), var Isi lenge vekke og en gang passerte hun meg på god avstand, og passerte midtlinja helt uten meg...
Andre hadde sikkert fått "noia" av dette, men for meg er det bare herlig at hun løper...
Godt figurantene var trukket ganske langt frem, så hun fikk dem ikke på villmannsløpingen.

Også runderingen i Røyslandskogen gikk flott:

Melding:


I farta:

Da hun hadde meldt på Nina kom hun inn og la seg på midtlinja. Hun var ganske pest og sikkert varm. Hun fikk litt vann, men hun ville heller påvise. Ute hos Nina lå hun og spiste, så varm var hun.
Da vi kom inn på midtlinja igjen, fikk hun ligge litt og slappe av. Så ble det to blindslag til før hun fant Gro på andre siden. Avsluttet her på ca 400 m. En veldig god økt om enn litt i varmeste laget :-)

Etterpå fikk Isi et deilig bad i den lille dammen like bortenfor bilene. Det satte hun pris på :-))

4 kommentarer:

Aud sa...

Ps. Det var jeg som tok bildene ved Røyslandsvannet :)

Aud sa...

Fin ny look på siden din :)

Tone sa...

Uff Aud, visste det va ein av dokker... Nå e dedt retta opp i teksten.
Ja, blogspot har nettopp kommet med masse nye maler og valg ift utseende på sidene - gøy å eksprimentere litt, og så e det så enkelt at selv EG får det te....!

Aud sa...

Ikkje så farligt det Tone. Men jeg syntes jeg var litt flinke. Jeg strevde jo fælt den dagen. Først ikke kort i kamera, så tok jeg et annet kamera og det var tomt for batteri:). Ellers så kan du jo sikre deg ved å skrive audkaare ;) Det går bra :)