fredag 31. desember 2010

GODT NYTT ÅR!!!Nå ebber det gamle året ut og jeg sitter og lurer på hvor tia ble av... Når jeg tenker tilbake på 2010 så er det mange ting å glede seg over, og å minnes.
Fant endelig ut, i januar, hvorfor Isi har fungert så dårlig. Hun fikk diagnosen tyroksinmangel og ble satt på medisiner. Usikkerheten var stor, men optimismen likeså. Men det viser hvor viktig det er at man sjekker hundens helse hvis man på noe vis er urolig fordi hundens adferd, trening/ytelse, glede eller annet, har forandret seg.
Og heldigvis, hun ble bra igjen. Dvs hun fikk forhøyet tyroksinnivå pga tabletter og treningen begynte å bli stabil og bra igjen.
Husker hvor glad jeg ble utover høsten da Isi runderte bedre og bedre og at hun var tilbake slik hun var tidligere. Og, ikke minst, at dette virket være stabilt, over tid. Her er et blogginnlegg fra en trening vi hadde på Tjørn i oktober.

Og i oktober klarte vi altså regodkjenningen, og valpeplanene (ja, de var påbegynt...) ble lagt på is, inntil videre.

Av andre ting jeg husker spesielt dette året, var teltturen vår på Hardangervidda! I juli la vi i vei, 4 jenter og 4 hunder og vi hadde en fantastisk tur.

Det å igjen være på tjenestelista til NRH og å delta på leiteaksjoner var utrolig kjekt. Det at vi kan bidra med vår lille del av redningsarbeidet og også bruke hundene sine evner, til å hjelpe- og redde livet til andre mennesker, er utrolig kjekt. Det er krevende arbeid, ofte opp midt på natta, mange, lange og strevsomme timer ute i allslags vær og i allslags terreng..., men en mer givende hobby og livsstil kan ivertfall ikke jeg ha :-)

Ellers så har vi hatt mange flotte, kjekke, lærerike og sosiale treninger, samlinger og turer med gjengen i NRH Sør Rogaland. Den samlingen jeg husker best i fra 2010, var da vi hadde instruktører fra england, fra SARDA. Det var lærerikt og veldig sosialt når vi bor på samme hytte alle mann...og har terrenget like utenfor stuedøra.

Dømming av prøver, avholding av kurs, instruktøransvar, ansvar for samlinger og treninger - det er mye arbeid, men det gir utrolig mye tilbake igjen også. Så takk alle treningsvenner i NRH. Både jeg og Isi gleder oss til nye aktiviteter med dere også i 2011 :-)

3 kommentarer:

Gro sa...

Takk for det gamla og godt nytt år!!!
Skikkelig stilig nyttårsbilde, he he.
Har akkurat vært ute og lufta Maja, det gikk helt fint selv om det smalt litt rundt oss allerede. : )

Krissi sa...

Begivenhetsrikt år, ja! :))
Godt Nyttår! Vi satse på masse bra treninge i 2011!!

Tone sa...

Ja, Krissi! 2011 blir nok et knallbra år :-))