torsdag 24. februar 2011

En vindfull og kald runderingstrening

Onsdag var vi i Vigreskogen for å rundere litt. Det var meldt liten storm og 4 minusgrader så jeg stålsatte meg for en ny kald opplevelse... Heldigvis kom ikke den sterke vinden før på slutten av treningen og skogen tok nok av litt på vindkastene også. Men uten vanter frøys man med en gang, så jeg tipper det var en 10 - 12 minusgrader minst (effektive ivertfall).

 Bildene er fra forrige rundering i Vigreskogen (22 januar).
 Løsbittmeldetrening:
 Full fart i storløypa:

Etter lørdags søk i flere timer uten funn, tenkte jeg at Isi skulle få endel funn. La ut 4 figuranter fra starten til ca 400 m. Startet med blindslag og funn på Krissi, så nytt blindslag og nytt funn av Krissi. Isi gikk rett i godbitposen i dag, på alle funna. Etter dette gikk hun tomslag til hun fant Ola. Tipper det var en 5-6 blindslag. Så nye blindslag før hun fant Runar og ca 3 før hun fant Gro Elin som siste figurant. Det var en bra rundering. God fart hele tiden, stort sett lange fine slag med god framdrift og hun motivasjonen er det ikke noe å si på - "tikk - takk - tikk - takk" - gikk som ei klokke. Begynner å bli vant til det nå, at det går bra! Tyroksinnivået er tydeligvis stabilt og det viser på Isi sin arbeidsiver :-))  Hun er bare en superkul hund, veldig lett å trene med og hun er veldig, veldig flink, synes nå jeg ivertfall  (helt subjektivt selvsagt...).2 kommentarer:

Krissi sa...

Ja, det går virkelig på skinner for deg og Isi i runderinga! :) Skikkelig gøy å se! :)

Tone sa...

Takk Krissi! Tror bare de som har vært "langt nede" (hatt skikkelige problemer) skjønner hvor HERLIG det er når ting fungerer igjen :-))