fredag 11. november 2011

Høstens første strandsøk

Onsdag kveld var det trening på Orrestranden, Norges lengste sandstrand. Det var mørkt og en kald vind føyket over sanddynene, men det er utrolig gøy å trene her blandt sandhauger og marehalm...

Jeg hadde vært på leteaksjon på Preikestolen tidligere, så jeg ville bare ha ei kort økt. De andre tok ei økt til, mens jeg dro hjem for å sove. Det tar på å våkne til alarmtelefonen etter kun 5,5 times søvn...

Oddvar gjemte seg slik at Isi skulle få ferten av ham rett etter at jeg slapp henne i søk. Det funket bra og hun slo på ferten hans etter bare et minutt eller to. Full fart over haugen og borte varà.. Så ikke lyset heller for hun løp bak noen hauger. Men hun kom snart med melding og fikk kose seg med Oddvar og pølsene.

Gikk videre oppover mot stranda. Der nede så jeg noen folk vi snakket med tidligere, men de var bak oss og vinden kom forfra så det gikk greit. Isi tok ein sveip ned på stranda, kanskje for å undersøke noen spor? KOm så opp i sanddynene igjen. Løp avgårde og vi krysset nedover og så oppover igjen og da forsvant hun igjen. Så lyset først opp på den ene toppen og så på den neste. Der stoppet lyset og hun returnerte med melding :-)

Bildene er fra en tur her i fjor:Kjekt å se iveren og farten til hundene når de søker her i sanden. Åpne fine områder, med sandkuler/hauger som gjør at vinden er litt lunefull, men hundene elsker det!!! Kjekt å se de andre hundene søke også. Både lile Lago og Daisy var ivrige og flinke.

Det er ivertfall noe som er bra med denne årstiden, og det er muligheten for å trene overvær her ute ved havet. Det går kun nå når mørket no har sænka sæ... ellers er det fullt opp av badegjester og turgåere her.


Ingen kommentarer: