torsdag 24. oktober 2013

Rundering motsatt vei...

Onsdag kveld var vi på Dale. Det blir så tidlig mørkt nå, så spor får vi trene lørdager og andre "turdager". Derfor ble det rundering denne regntunge og forblåste kvelden, skikkelig høstvær...

Høstbilde av to fine "voffser":


Isi fikk først en liten praktisk oppgave. John gikk og gjemte seg et eller annet sted i nærheten av bygningene. Gøy for Isi å få sånne små oppgaver!

Da det var Emmas tur var det helt mørkt. Veldig greit med lykter på hunden da ja.
Vi holder på å vefeste/hjernevaske at det er figuranter der ute, alle steder, i mørket, når det er lyst og i alle mulige terreng. 
Det blåste slik at hvis vi runderte motsatt vei (dvs fra stranda mot bilene) ville hun få trent på fremdrift...
Så vi gikk ned til bekken og startet der. Det var fullt fokus fra første sekund. Full fart ut! Ingen påvirkning bare stiller opp, sier runder og slipper. Gøy å se hvordan hun jobber i mørket. Pga lysene hun har hengende på seg, ser vi godt hva hun gjør og hvor hun er. Funn og så godbitbelønning!
Full fart mot meg når de er ferdige og NYDELIGE passeringer. Helt inntil, rett og fint ut og så fikk vi framdrift pga vinden som mom imot der ute. Hun fant på hvert funn denne kvelden. Veldig bra økt og Emma er knallflink, det er så gøy å trene med henne! Vi runderte ca 300 m og det er fin flyt og gode slag.
Siste funn var på grusveien (den ned mot gapahuken).

Ikke så mye bilder å ta i mørket, men her er et av John da han lå på skurtaket
 (inni ved barnehagen) for å være utilgjengelig figurant for Click:

Ingen kommentarer: