lørdag 25. april 2015

Rundering i ny løype på Bogafjell

Lag 2 var på Bogafjell onsdagskvelden. En klar fin kveld, sol men kaldt... Endel folk ute på tur, men de gikk langs midtlinja, så det gikk helt fint. Vi fikk parkere på gjesteparkeringen til borettslaget i den gata der Bjørn bor. Området er nok best egnet til overværsøvelser og momettrening. Stien som var her tidligere var blitt en ny grusvei som vi brukte som midtlinje. På ene siden var en stor grøft som hubdene måtte hoppe/klatre over og det var endel nedfallstrær og ganske mye huller/ulendt på bakkenivå. Men det er kjekke utfordringer for hundene, litt verre for figuranter å ta seg fram (ivertfall hvis det skal gå fort)....
Vi startet litt innover skogen, for å komme klar en grusbane/fotballbane som lå oppe til høyre. Der gikk Bettina grusspor, og det kan nok hende at det blir spilt litt fotball osv der oppe.

Vi så ei trehytte høyt oppe i et tre ikke så langt fra der jeg hadde tenkt å starte, så jeg hadde første figurant oppi den. Håpet at Emma skulle få ferten av figuranten på grusveien, for jeg gikk i bånd med henne her pga at det var folk på grusbanen rett ovenfor. Men vinden hadde dreid litt, så jeg sendte henne rett mot hytta. Hun løp først fordi men fikk så ferten og startet sirklingen. det tok litt tid og da hun oppdaget hvor figuranten var, prøvde hun først å klatre opp i treet.... så snudde hun, tok fastbittet rett bak hytta og kom inn.


Hadde i alt ca 8 funn, der alle unntatt første og siste var med løsbitt. Merketrekanten ble revet av i kvisthaugene, men den hang heldigvis på halen når hun kom inn. Endelig kom den høye "rettopphalen" til nytte :-)
Siste figurant var gående og her meldte hun fint med fastbittet. På påvisningen måtte hun finne sporet, for figuranten hadde fortsatt å gå...

Emma merker kanskje at figuranten fremdeles beveger seg, 
hun snudde seg men kom mot meg med bittet like etterpå:


Video av et av funna, melding med løsbitt, samt belønningen, filmet av cecilie: Ingen kommentarer: