lørdag 20. desember 2008

Julestemning


Her er noen flotte julesanger som jeg fant på YOUTUBE. Noen kjente og noen mer ukjente:Happy Christmas


An Angel
(Er vel ikke en julesang, men den handler om en engel og gutten synger aldeles nyyyydelig...)

Tenn lys:
4 kommentarer:

Aud Venke sa...

Eg kopierer internettadressa (her youtubefilmen), skriv her eller eit meir intelligent ord, markerer ordet og trykker på jordkula med kjetting på, limer så inn adressa i den rubrikken som kjem opp. Då kan kven som helt trykke på det eine ordet og kome rett til filmen. Men det var kanskje ikkje det som var problemet??

I alle fall: Vakker musikk hadde du funne. God jul!

Tone sa...

Jo, takk Aud Venke. Det hadde jeg helt glemt, at eg kunne få koblingene til slik... Kunne jo egentlig dette da *knis*...
Men får man ikke også lagt inn slik at youtubevideoen (bildet) vises, ikke bare lenken?

Lurer på om eg har mista noen hjerneceller i hukommelses-senteret da jeg var forkjølet...?
I dag da jeg kokte ris, glemte jeg å ha ris oppi gryta.. Då den (les vannet) hadde kokt i 15 min og jeg skulle sjekke risen, var det bare vannet som kokte...risen lå i posen på benken :-P

Aud Venke sa...

Etter 25 forsvinn det visst stadig litt frå hjernen.....
Eg måtte tenke litt på den der med å få filmen rett i bloggen. Det tar jo mykje plass så eigentleg er det smartast med link. Men her er oppskrifta:
Trykk på rediger HTML når du skriv eit innlegg, gå inn på You tube. Ved sida av filmen finn du noko som heiter EMBED. Kopier heile den teksten som står inni der (det er linken du treng). Lim inn kopien i bloggen (altså på HTMLsida di). Når du då lagrar og offentleggjer innlegget, er filmen der :-). Forstod du den?

Tone sa...

Takk for infoen Aud Venke. Eg tror eg fekk det te. Den ene sangen gikk ikke, så jeg prøvde en annen videosnutt og det funket visst bra :-)
Hvis det nå tar mye lengre tid å laste ned siden, håper jeg folk vil si fra...