onsdag 3. desember 2008

Nydelig vinterkveld på Orrestranden

Det var ca 0 grader og nesten vindstille (igjen) på Orrestranden i kveld. En nydelig stjernehimmel lyste over oss og månen så vi også.
Jeg og Kristin T var "på lag". Det andre "laget" var 3 stk som søkte på andre siden av "pallestien".

Kristin la seg ut for Isi. Vi gikk først på yttergrensen/"kammen"/toppen ovenfor stranda. Vinden kom fra øst/sør-øst. På vei bort slo ikke Isi på Kristin. Isi var også veldig opptatt av å løpe nedover mot stranda. Det har sikkert vært mye folk ute i sanddynene i dag, for det har vært flott vær.
Vi snudde og gikk tilbake litt inni teigen. Nå skiftet trekken og vi måtte ned mot og utpå marka før Isi fikk ferten av figuranten. Da var det full fart avgårde og rett i lek. Hun slo vel på ca 150 - 200 m fra figuranten. "Øøhh -Grisen" ble også prøvd i dag. Jeg har lekt litt med henne utenom treningene og i dag syntes hun den var gøyal, etter å ha spist selvsagt...
Vi fikk to økter hver i dag, så på vei tilbake la Kristin seg på kammen/toppen i kanten på stranda. Jeg tok en liten omvei og gikk ned på stranda for å søke tilbake mot bilene.
Jeg gikk helt nede i vannkanten. Isi løp her opp på toppene som nå lå til høyre for oss. Hun var skikkelig gira, for hun oppfattet jo at figuranten tok en annen vei enn oss... Hun fikk ferten av Kristin "et eller annet" sted og løp opp til toppen der hun lå. "Griselek" igjen...
En deilig treningskveld!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gratla med ny look på siden. Hørtes ut som en flott riktig så flott kveld.

Tone sa...

Takk for det Aud :-)
Kjekt med litt forandringer. Ble inspirert av Krissi når hun forandret på sin hjemmeside!
Ja, det er virkelig fint der ute på Orrestranden når det er slikt flott vintervær, og tilsvarende ufyselig når det blåser stiv kuling og regner eller snør... Men så langt i år har vi hatt to flotte kvelder der ute!!!