lørdag 29. mai 2010

En kjekk rundering ved Røyslandsvatnet

Etter at prøvene i dag var ferdige, var vi 4 stk som ville trene litt (en sen lørdagsettermiddag).... Vi er nok litt "gale" (ville mange si), for klokka var over fem, og Frode D, Aud og Kaare hadde vært her siden kl 08.00.... Jeg kom ca 11, så de andre tre er virkelig utholdende.
Men været var strålende og selv om vi var trøtte, så hadde vi en slik iboende NRHtrang til å få trene litt ;-) Bjørn (som bestod runderingen) stilte også som figurant - knallbra - tusen takk!

Jeg må, som sagt, gi Isi mer tid til å bli helt frisk/stabil over tid. Hun må få mange kjekke runderinger, slik at det negative hun opplevde ifm prøver under sykdommen i fjor, blir erstattet med masse gøy!
Håpet er at hun skal bli så bra som hun var tidligere. Så derfor har jeg bestemt meg for å "gå litt tilbake" og bruke litt påvirkning og virkelig gire henne opp. Jeg håper bare at hun pga dette ikke begynner å feilmelde (ta bittet på første slaget) pga stress og forventning...
Jeg må også prøve å la treningene bli mest mulig lik en prøvesituasjon. Derfor vil jeg helst ha mange folk på midtlinja, det er vel det nærmeste jeg kommer prøver akkuratt nå ;-))

Vi venter på at det blir vår tur:

Isi startet flott og fortsatte flott, hun jobbet virkelig bra i dag. Først 6 blindslag der hun dro langt ut og frem, spesielt på den siden det ikke var vind. Ingen stopp eller annet tøys. Fant så Aud og meldte fint på henne.

Isi koser seg hos Aud:

Og hun stjal grisen til Bandit ut av lommen til Aud.
Å "stjele" leker er faktisk kjekkere enn å få den "servert":

Så fikk hun 3 klapp på hver side, funn på siste klapp. Deretter 4 blindslag, der kun et var litt halvdårlig (måtte sende på nytt). Bjørn løp ut mens Isi var i farten på andre siden og hun fanbt ham og meldte fint. Så avsluttet vi med 2 funn til uten påvirkning. Da var vi kommet godt over 500 m, men ca 100 m "gikk vekk" i klapperekkesekvensen.

Godt fornøyd med dagen og treningen!

4 kommentarer:

Aud sa...

Eg og e fornøyde, men Odin halter litt igjen i kveld :(. Må nok bare gi han også litt mer tid. Får fortsette med momettrening i forhold til hals i line en stund til.

Tone sa...

Ja, hvis det er korsbåndet som er skadet (?), så bør han ta det med ro en god stund.
Min første hund, Anya, fikk korsbåndet revet tvert av... Det har jo ikke Odin, men når det blir "slark"/strekk i dem, må man bruke tid på å få dem sterke igjen, ellers er det lettere at de ryker tvert av senere :-(

Aud sa...

Ja, det er en skade i korsbåndet i høyre kne. Ikke så stor skad for det var ikke mye slark. Han har tatt det med ro ganske lenge nå, men så blir han så overivrig når han endelig skal få gjøre noe igjen. Vi får prøve og holde igjen litt enda enda en stund.

Tone sa...

Uff, ja, kjedelig når hundene må være i ro. Godt det ikke var så stor skade. Håper han snart blir frisk igjen :-)