onsdag 5. mai 2010

Treningshelg med brukskomiteen i retrieverklubben

Sist helg var jeg sammen med kjekke retrievervenner for å hjelpe dem litt ift runderingstrening.
Det var 6 motiverte eiere og hunder som møtte opp tidlig lørdag morgen. Været var flott med sol, men en ganske kald vind føyk gjennom skogen.... Brrr... inni skyggen/skogen ble det rett og slett kaldt.
Det ble en lang dag, vi var ikke ferdige før nærmere 18.00. Men tiden flyr og det er viktig å sette av nok tid til hver hund også :-)

Isi fikk også en økt med ukjente figuranter. Noen blindslag og noen funn. Hun løp lange slag og hadde også en passering som vel best kan regnes som "ikke eksisterende"... dvs hun løp på andre siden, vel 50 m fra meg. Men inni denne "valpeskogen" tar hun lett litt av og da blir slagene og passeringene deretter.

Søndag var det også strålende sol, men fremdeles en kald vind. Vi startet kl 10 og var ferdige litt over kl 17.
Isi fikk en økt denne dagen også, med melding på sekk, etpar figuranter og noen blindslag. Så tok vi en liten meldingsøkt på tampen, der hun hentet løsbittet og jeg terpet litt på "hold fast".
I dag brukte vi grusveien og da blir det mindre "galmannsløping". Bortsett fra starten, der hun tok en liten "startrunde" før hun kom ordentlig i gang, så gikk hun bra slag.

Takk for en kjekk helg folkens og lykke til videre med treningen. Heldige hundene deres som har så aktive eiere - de har det kjekt og det tror jeg har dere også har :-)

2 kommentarer:

Aud Venke sa...

Takk til deg, Tone! Det er veldig inspirerande å få tips og hjelp på vegen vidare.

Og ja vi har det kjekt og storkoser oss med denne hobbyen :)
PS Ekko sov tungt resten av kvelden på sundagen.

Gro sa...

Tuuuusen takk Tone. Det var to veldig kjekke og lærerike dager. Dette trengte me! : )