lørdag 8. mai 2010

Mange gratulasjoner på en nydelig dag!8 mai er jo husket av de fleste, som den dagen freden kom til Norge, men tror også at etter i dag, vil mange huske denne vakre, solfylte dagen, av helt andre årsaker :-)

Det var nemlig A/RE søksprøver i dioet i dag. Paul og jeg var dommere og det var en sann glede å konstatere at vi fikk 4 beståtte runderingsprøver og 3 beståtte sporprøver!!

En kjemestor gratulasjon til Ola og Helen som nå har bestått begge søksøvelsene, på første gangs A godkjenning, og det allerede i god tid før ukas arbeid.

En stor gratulasjon også til Sylvelin og Frode som var oppe til 1Re prøver. Sylvelin bestod runderingen, men var uheldig med sporet. Frode bestod både spor og runderingen og er dermed tilbake på beredskapslista igjen!

Ola og Leo:

"Lærer..."!

Helen og Mist:

Glade etter bestått rundering:


Frode og Bandit:

Bestått 1 RE:

Sylvelin og Sibbe:

Sylvelin er fornøyd etter å ha bestått runderingen:

Gratulasjoner og klemmer hører til:

Vi må heller ikke glemme å TAKKE prøveleder Kristin U og prøvelederassistent John, og ikke minst tre trofaste figuranter, som alltid stiller opp - nemlig Kai Erik, Ritva og Ronny!!! Dokke e goe!!!
Uten figuranter hadde vi ikke kunnet arrangere prøver - TUSEN TAKK for hjelpen, på vegne av diostyret og dommerne :-))

Vi var ikke helt ferdige før nærmere 17 (tror jeg), men allikevel stilte Frode og Ola opp som figuranter for de som ville trene litt av figuranter (og andre = meg...).
Det er skikkelig lagånd det, og det liker vi :-)

Isi fikk en kort, kjapp motiverende økt. Siden hun gikk en lang rundering med mye blindslag på onsdag, ønsket jeg en kort økt med mye funn.
Hun fikk 5 funn og et blindslag, rett i lek og full rulle, i et nytt terreng!
Slitne, men fornøyde, kjørte vi hjemover i 18.30 tiden :-)

Jeg og Isi venter på at det blir vår tur:

Litt bading i ventetiden:

En nydelig dag på et nydelig sted:

Ingen kommentarer: