søndag 2. oktober 2011

18 stk var i Vigreskogen på lørdag... og det ble en flott lørdag, sol og varmt vær

Lørdag var det mye som skjedde i Vigreskogen og vi var mange folk der denne lørdagen.
Heldigvis var været STRÅLENDE - rene sommeren, nydelig!

Vi hadde 4 stk som jeg skulle ta egnethetstesten på. Vi i dio 6 tar denne på nye hunder som en del av introduksjonskurset vi arrangerer for nye, potensielle medlemmer. Kun som en fin mulighet for oss til å bli kjent med hund og eier, og hva som ev er lurt å begynne å trene på.
Teoridelen ferdig sist tirsdag (litt info om NRH) - TAKK til Bjørn som hadde den og 4 spente ekvipasjer skulle i "ilden" i dag. De gjorde alle en bra test og er nå klar til å starte treningen. Hundene er en ungarsk vizla på 2 år, en flat på 2 år, en BC mix på 2 år og en flat valp på 4 mnd. Ønsker Oddvar, Hermann, Sonja og Stig velkomne på NRH treninger framover. Det var også med en 5 deltaker på teorien, men han har ikke fått hund ennå.

Her er noen av alle de 18 som var i Vigreskogen på lørdag.
Og Sven Magnus kjøpte IS til alle... TUSEN TAKK, det var deilig!

"Ismannen":

I tillegg hadde Runar og Morten C runderingesoppgaver og vi hadde i tillegg vanlig trening i to grupper. Så mange er det lenge siden vi har vært. Det var mange "ekstrafolk" med også, denne lørdagen. Runar hadde med seg sønnen sin og vi hadde med oss to observatører fra retrieverklubbens bruksgruppe, samt at Gro Elin hadde med seg broren sin og hans samboer og Sven Magnus hadde med seg eldste dattera.Vi var i alt 18 stk...  :-))

Isi ble litt i bakgrunnen i dag, men hun fikk seg da to kjappe økter.
Første i lilleskogen. Da var det 3 figuranter, en hadde med seg hunden sin. Greit å få trent på melding der figuranten har hund med, spesielt nå før høst/jakta. Vi leter jo etter endel jegere og de har ofte hund med.

Første funn var på første slag og hun gikk rett i godbitposen her. Så noen blindslag før hun fant Dan og hadde melding her. Nye blindslag før hun fant Runar og labradoren Tyson. Fin melding helt inntil Runar. Hun pleier som regel å melde på avstand når det er hund med (og det er ok). Men Tysongutten så nok så snill ut, og han var bundet litt fra Runar, så hun var helt inne hos Runar før hun tok bittet. Hadde jeg trodd det, hadde jeg bedt Runar om å gi henne en godbit før meldingen :-)  Avsluttet med to blindslag.

2. økta tok vi i storeskogen. Speedrundering, ca funn 4 på hver side. Gikk veldig bra, fine lange slag og god framdrift.
Hun har kanskje litt dårlig kondis nå pga lite tur/trening i det siste. Det tar mye tid å skulle legge tilrette for visning/salg av leiligheten her, så lange turer og trening er blitt litt nedprioritert...
Får heller ikke trent særlig de kommende lørdagene, men etter visningen/salget i slutten av oktober, da er vi tilbake for fullt :-)

Ingen kommentarer: