tirsdag 8. mai 2012

Gammelt spor etter Gro og Maja

Søndag, da vi var på tur på Alsvik, la Gro og Maja ut et spor som Isi skulle få gå mandag. Det ble lagt ut  i 14.30 tiden.
Mandagen kom og ca 17.30 var vi på Alsvik igjen. Da var sporet blitt hele 27 timer. Jeg visste hvor hun hadde hengt startsløyfa. Sporloggen hadde jeg lastet inn på maskinen hjemme og slettet fra gpsèn, for Gro lånte min gps da hun gikk ut sporet. Det er mye morsommere uten fasiten med seg :-))

 Gikk opp mot starten. Isi kom greit avgårde og oppover bar det. Fant en gjenstand og det var greit å vite at vi var på rett vei. Etter ei stund oppi skråningen "der", begynte Isi og virre og ville nedover i terrenget. Vi kom ikke ned akkuratt der vi var, det var bratt, så vi gikk litt tilbake igjen. Så gikk sporet videre i kanten på myra, sånn ca og deretter oppover ny skråning. Isi hadde noen ganger der hun sirklet før hun fant spor igjen. Tydelig at der var nok fert til å kunne følge rimelig bra, selv om det hadde regnet endel, vært frost og så sol igjen, i løpet av liggetiden. Vi fant ikke flere gjenstander..., men etter ca 800 m fant Isi slutten :-)) 


Sporloggen, Gro blå logg og jeg gul:


Her er noen filmsnutter:
Like etter starten:

Ca halveis:


Slutten finnes:

2 kommentarer:

Kristin sa...

Å! så flinke dere er!! : )

Gro sa...

Når jeg ser på sporloggen, så tror jeg hun bare har vært uheldig og gått litt utenfor på iallefall to av stedene jeg tror det lå gjenstander. Blant annet der jeg var litt ute på myra. Bra jobba det der. : )