søndag 27. mai 2012

Onsdagstrening i Ølbergskogen

Lag 2 var i Ølbergskogen onsdags kveld. Det var også veteranbilgjengen... så vi hadde bare halve skogen til rådighet. Men i den varmen var det helt ok.

Isi fikk et teigsøk og vi fant 3 personer (tror jeg...eller var det to...??). Førstemann var oppi et tre og Isi sirklet og sirklet. Jeg så tydelig at hun jobbet med ferten men hun lokaliserte ikke figuranten før hun hadde jobbet en god stund. Veldig fint at hun ikke tok bittet før hun var helt sikker :-)

Neste figurant hadde klatret over en garasjedør.... Jeg søkte med trekken inn fra venstre, og garasjen  lå på høyre side. Så først passerte vi henne, men da vi snudde og søkte nedover slik at garasjen kom på rett side slo hun fint. Hun jobbet og jobbet og åpningen var jo på andre siden og figuranten satt nesten oppe under taket. Så ferten kom sannsynligvis ut opp under taket. Jeg gikk mot bygget og Isi jobbet og jobbet. Skjønte at noen var inni der for hun ville inn gjennom veggen... Jeg måtte finne åpningen. Og da jeg fant åpningen og skulle sende Isi inn, så var figuranten rett over hodet mitt... Isi oppdaget henne og fikk belønning direkte siden jeg også stod der. Artig sted å gjemme seg. Tror ikke det var flere funn så da var det nok bare to figuranter ute :-) Kjekt at Isi måtte jobbe litt og at de hadde funnet litt kreative gjemmesteder!  

Torsdag opererte Isi ut ei knukket tann, så nå er hun sykemeldt fra leteaksjoner fram til hun kan melde igjen. Hun har jo sydd sting inni munnen og skal ikke ha "ting" inni... Men spor kan vi gå og hun kan spise, så vi skal nok få trent.

Ingen kommentarer: