torsdag 26. februar 2015

800 m rundering i måneskinn

Onsdag var lag 2 i Vigreskogen. Jeg benytter sjansen til å rundere langt når vi er i løyper der det er mulig...
Viktig at Emma får erfaring i dette nå!

La ut alle tre figurantene på forhånd. Emma startet knallbra og avsluttet i samme stil! Veldig fornøyd og begynner å ane konturene av en A prøverundering nå gitt, og hun er ikke 2 år ennå!

Første figurant gikk hun over dog, men det var bare uflaks, for hun jobbet bra. Figuranten trakk fram slik at hun fikk funn. Det var på ca 300 m. Direkte belønning var det på alle funna, og vi hadde et fjerde funn etter at vi var kommet til 800 m, der hun skulle melde med fastbittet. Det gikk bra det og! Viktig at Emma erfarer at man må melde selv om man er slitnen/på slutten av løypa, samt etter at hun har hatt 3 funn med direkte belønning!

Funn to lå på ca 400 m. Så var det blindslag til  800 m. Så mange blindslag etterhverandre har hun ikke hatt tidligere og hun gikk som ei kule. Flinke lille snuppa mi. Vi brukte ca 30 minutter.
Jobbet med å få henne inntil meg på midtlinja hvis hun kommer inn for langt framme, og det gikk veldig bra. Belønte på midtlinja flere ganger, med den kjekkeste ballen... Det er jo en balansegang det der med å belønne selv vs figurantene, men så lenge hun holder trøkket oppe i runderingen virker det veldig bra å gjøre det nå.

Det var en nydelig kveld, med lite vind, ingen nedbør og måneskinn:

Ingen kommentarer: