fredag 20. februar 2015

Meldingsmomenter i båthavna på Hundvåg

Onsdag var vi i Trollskogen på Hundvåg. Det var faktisk ganske lyst i 18 tiden, så det var endel folk ute og gikk. Derfor begynte vi med momenter i båthavna. jeg ville ha figuranter utpå de gyngende flytebryggende og at Emma skulle melde med fastbittet. Hun hadde tre funn på 3 ulike brygger og det gikk fint. Gyngende flytebrygger var ikke noe problem, heller ikke innpåslitne svaner som duppet rundt i vannet på jakt etter  mat... Artig med funn og ikke minst melding på ukjente og litt rare steder.

Vi var bare 3 stk så vi fikk to korte økter hver. Andre økta mi, ønsket jeg en liten rundering innover i skogen. Nå var det helt mørkt. Nyttig for Emma og rundere i en skog hun ikke har rundert i tidligere. Tur har vi imidlertid gått endel av her, når vi er på Hundvåg med Gro og Maja.
Først ble det 3 blindslag som gikk veldig fint. Var redd hun skulle ta sporene på midtlinja, men jeg fikk jobbet henne inntil meg og belønnet med godbiter. Så fant hun Cecilie oppå bordet i en gapahuk. Her gikk hun rett i belønning.
Så ble det etpar blindslag til før Stig ble funnet, han lå i skogen like nedenfor marka. Hun tok ut på det siste slaget før hun fant ham, fant spor på midtlinja tror jeg. Men hun løp først forbi ham og var på vei mot oss, men så snudde hun da hun fikk ferten av ham. Her meldte hun fint med fastbittet.
Vi så endel folk med lommelykter oppå marka, så dette er nok siste gang vi er her for nå blir det lysere kvelder og mer folk ute.

Fikk ikke tatt bilder i mørket, men her er noen fra Trollskogen og havna fra tidligere.
Emma så på svanene i båthavna som liten valp:

Liten valp inni ei av de mange "hyttene" i Trollskogen:

Ute på flytebrygga som liten valp. Her på metallbrygga lå den ene figuranten onsdag kveld:

Tur lags båthavna:

Et nyere bilde (januar)  langs sjøen, på nedsiden av Trollskogen, det er fint her:


Ingen kommentarer: