lørdag 30. januar 2016

Søk i Ølbergskogen

Onsdag møttes Nina og meg i Ølbergskogen kl 15.00. Resten av lag 2 er "satt ut av spill" akuratt nå, men vi kan få gjort endel, også når man bare er to. Deilig å trene i dagslys også, kjekt med tidligvakt!
 

Nina gikk først ut med en liten 3beint stol og derfra var det spor og Nina lå i slutten.
Emma søkte i langt bånd i starten, jeg hadde sett noen folk som holdt på med de "sjeinebrettgreiene" gå rundt i skogen da vi luftet...
Da vi nærmet oss det område stolen skulle være i slapp jeg henne løs. Hun løp innover der den lille trekken som var, kom fra. Jeg så hun sirklet noen ganger før hun stoppet, så kom hun tilbake med melding og holdt fast til jeg sa "vis". Litt lek med ballen ved stolen, så på med sporlina. Dette var jo et helt fersk spor og Emma fant lett utgangen og fulgte sporet bortover skogen, over "veien" og der, på andre siden, lå Nina!

Da belønningen var over gikk Nina og gjemte seg inni et av bygga, jeg visst sånn ca hvor. Jeg tok Emma med mot bilene, før jeg igjen startet søket. Emma løp så langt at jeg ikke kunne se henne... Hun kom tilbake og da var det en stor pinne tredd tvers gjennom selen, den hang fast med en stikkende opp og den andre slepte langs bakken, hahaha, det så litt komisk ut... Hun ville nesten ikke stoppe heller, hun hadde det travelt. Jeg fikk da pinnen ut og hun for avgårde igjen. Så kom hun etterhvert inn med melding og Nina ble funnet inni byningen her:


Etpar bilder fra en strandtur tidligere i januar:

Herlige Isi

Snart 13 år!

Emma i et rolig øyeblikk

Flotte Emma:

Ingen kommentarer: