søndag 10. februar 2008

DRITT -TUR

I dag var jeg og Isi med Gro og Maja på tur på Bråstein. Det var litt tåkete i starten men den lettet etterhvert og det ble riktig fint vær.
Vi var ute i to timer så hundene fikk strekt godt på beina. Gikk på stier og utenom stier inni skogen. Ser at hundene der løper mer og trimmer mer/bedre, og det gjør sannelig vi også :-)

Men, selvsagt, Isi fant drit, "manndrit" og rulla seg godt inn i det. Det stinka noe så.....at jeg har aldri kjent maken :-(
Heldigvis var vi rett ved Figgjoelva, så Isi hoppa uti 3 ganger, slik at det synlige forsvant. Men ennå stinka det...Det er ikke ofte jeg hiver pinner til henne, men nå gjorde jeg det slik at hun stupte/hoppet uti og fikk vekk mye av driten.

Turen blir liksom ikke fullt så kjekk med en "stinkbombe" løpende rundt. Vi gikk opp til et lite Tjern og der bada Isi et par ganger, men det lukta ennå.


Nå er hun akuratt kommet ut av badekaret etter 3 runder med såpe, så endelig lukter hun godt igjen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Aaaaargh! Det er så utrolig irriterende og totalt EKKELT!! Full medfølelse herfra!!

Anonym sa...

Så neste gang jeg nrh-fig. så er det shampoluktene hunder jeg møter :-D .

Anonym sa...

Jepp, såfremt dæm ikkje finn nokka mainnsjit på veien... hø-hø-hø... då kain du glede dæ!! >:)

Tone sa...

Eller som den gangen på Hardangervidda da Pia spiste en lemen på vei ut til Paul...som fikk en illeluktende slimete lemensuglende flat i godbitposen...hø..hø.. hø..