torsdag 14. august 2008

Runtiring i Vigreskogen

Onsdagskvelden var det trening i vigreskogen for lag 2. Vi var 5 stk som møtte og som skulle rundere.

Isi fikk gå "rett i belønning" i dag. Jeg husket å varme henne opp og tok noen LP øvelser/kontakt på midtlinja for å roe ned i starten.
Startet med funn som trakk fram slik at hun hadde 4 el 5 funn i starten. Så runderte vi blindt til "rådyrplassen" der hun fant Kai Erik. Som navnet tilsier så er det endel rådyr her i denne skogen. Merker ikke så mye til det ang Isi, bortsett fra kanskje første slaget i dag. Da var hun langt og lenge vekke før hun fant Kristin T. Kanskje rådyrfert hun sjekket opp?

Fikk en kommentar fra Kristin T etter første funnet : "Når spiste Isi sist"??? Hun er rimelig heit på godbitene og virker nok konstant sulten... Må også alltid huske å si til figurantene at plastposen godbitene ligger i, må være i lommen ellers så forsvinner den i flatkjæften... Så godbiter er en super belønning for Isi, så lenge de ikke er innpakket i plast :-)

Hun feilmeldte en gang da hun var ute, rett etter at jeg hadde hengt bittet på henne. Hun startet nemlig uten bitt, for helt å eliminere at hun kunne feilmelde i starten.
Resten av løypa hang bittet på uten at hun tok det, så det har tydelig noe med stress/iver i starten å gjøre. Hun har aldri feilmeldt på leteaksjon, ei heller i helt nye løyper f.eks som den på hovedkurset nå i sommer. Så forventninger i de kjente løypene spiller kanskje også inn?

Hun gikk bra ut, noen ganger litt kort men det går fint å sende på nytt.
Ved "rådyrplassen", mens hun belønnes av Kai Erik, hører hun klappinga på andre siden da vi prøver å lokalisere Ritva i det tette partiet. Da jeg roper og hun kommer, løper hun litt "villmann" (runtiring) og finner figuranten på andre siden... Hun forsvinner jo i det tette (på rett side) og jeg ser ikke at hun løper over på andre siden. Gro Elin var på vei ut, og var altså gående og Isi meldte fint på henne.
Vel, vel, vi gikk tilbake etter å ha påvist Gro Elin og så fant hun Ritva som lå på venstresiden i det tette partiet. Så tomslag på høyre før funn på venstre igjen inni den tette skogen ("veggen"). Avsluttet der. Det var ca 400 m.

Får rundere flere ganger der hun går rett i belønningen og kanskje jeg skal bruke enda mer tid på oppvarming før vi starter. Men det er noe med når de andre er klare og venter.... da skynder man seg litt ;-)

Ingen kommentarer: