lørdag 16. august 2008

Spysyka i nattens mulm og mørke...

Isi var løs i magen på fredag og kastet opp litt gress. Derfor fikk hun bare ris og fiskepudding til middag, og jeg gjorde klar fiskepudding til treningen lørdag.
Men kl 02.00 om natta bråvåknet jeg av noen "kjente" lyder - spylyder....
Der kom hele middagen opp igjen, og det sluttet ikke med det. I løpet av natta spydde hun sikkert 7 - 8 ganger, til slutt bare vann og magesyre. Også zoolacèn hun fikk, kom opp igjen, likeså vannet hun drakk litt av.
Det ble litt av en våkenatt for jeg våkna jo hver gang hu lea på seg. Hun var ikke like dårlig som hu var på Tjørn i sommer, men var nok kvalm og uvel.Det ser man på kroppspråket og ikke minst at hun ikke ville ha biola. Hu som vanligvis hiver seg over både mat og biola...

Kl 07.00, hadde akuratt duppa av litt, så fikk jeg en sms. Kristin T og Kai Erik var "savna" på Tjørn. De hadde dratt ned i går og vært i telt i natt.
Fa....#%&##... i hel..%%¤&&##... TYPISK!!!!!
Det hadde jo vært så kjekt å prøve å finne dem, men med syk hund går ikke det.
Aud og Kaare fikk dermed muligheten til å finne dem.

Det som også var ekstra, ekstra dumt, var at Gro (søstera mi) og de to guttene hennes skulle være med oss på trening på Tjørn og være figuranter. De hadde kjempelyst til det, så de dro nedover allikevel, bare litt senere enn beregnet.

OG i tillegg var det et fantastisk vær...Er det mulig å ha slik uflaks???
Faktisk, når jeg så værmeldingen for helga tidligere i uka, så vurderte jeg også å reise ned og ta med teltet. Men da Isi var løs i magen fredag ettermiddag slo jeg det fra meg, og takk for det ;-)
Hadde ikke vært sååååå kjekt å få den spynatta her i teltet...

Nå kl 12, virket Isi piggere igjen, heldigvis. Men tror ikke jeg skal kjøre ned til Tjørn med henne. Der er det jo også sauedritt og hun kan kanskje bli kvalm igjen av kjøringen når det er så langt?

Hun drakk nettopp opp biolaèn jeg satte frem til henne i natt og ville ut. Nå fikk jeg også i henne zoolac, men hun får ikke mat i dag. Det blir nok ikke lett, for allerede nå har hun begynt å tigge etter frokosten min...
Maten hun fikk i går er jo også borte, så det blir i realiteten to døgn uten mat, for en sulten flat...*jadda*.. dette blir gøy ;-)
Hun får få litt ris og fiskepudding i morgen, kanskje bitte litt i kveld?

Når jeg ikke kan dra på trening, da får jeg heller støvsuge...male karmene... og slikt i dag... YES! - jeg gleder meg.....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Da kan du kose deg med nymalte karmer og reint hus... i motsetning til oss som er var savnet (og ble funnet) og har trent!! :-) - om som har hybelkaniner i hver krok!

Tone sa...

Vel, nymalte karmer - JA! men nyvaska hus...*ehhm* kom aldri så langt...
Måtte ut på et par ærend også. Hater Kvadrat om lørdager, men må man så må man :-P

Men i mårå - då ska eg støvsuge og vaske, trur eg...