søndag 24. januar 2010

A FEST FOR JOHN OG KRISSI!!!

Lørdag 23 januar. Hadde i lengre tid planlagt hvordan vi skulle lure John og Krissi...Som nye hundeførere (i 2009) skulle de, tradisjonen tro, få en A fest til ære for seg og godkjenningen sin!
Dette er en tradisjon vi har hatt i dioet vårt siden 1997 el 1998 (ingen husket helt når vi startet...). Planen er å lure dem og opp igjennom åra har vi hatt mange gode lureopplegg og mange kjekke A fester! Alle som har godkjent hos oss, fra vi startet dette, har fått en A fest til sin ære :-)

I år var det to stykker som har hjulpet oss mye med luringen. Tusen takk for hjelpen, til Georg og Kari Anne! Uten deres hjelp hadde det ikke gått så bra å få lurt dem :-)

Planen var, kort fortalt. John trodde at han skulle møte Georg Grødem, en politimann som er blitt invitert til å være observatør på en B øvelse senere i år. De skulle denne lørdagen se på terrenget for øvelsen og prate litt rundt denne, TRODDE JOHN!!!

Det John ikke visste var at dette bare var tull.... he..he..
Vi andre møttes først på Statoilen på Ålgård. Der gjorde vi oss klare, tok på hatter og briller. Så kjørte vi i samla flokk der John skulle møte Georg.


John så helt himmelfallen ut da vi kom kjørende inn på parkeringsplassen.... Da skjønte han at han var lurt, rundlurt :-)

Hmmmm... Rundlurt 1:

Neste del av planen var å lure Krissi. Hun trodde at hun fikk besøk av Kari Anne til en rolig film - og kosekveld... jeg hadde hatt kontakt med Kari Anne og hun ble med på å lure Krissi til dette.
Hele gjengen (også John) møttes på klepp stasjon og derfra gikk vi bort til Krissi`s hus. Vi visste også at hun var alene hjemme... Vi listet oss inntil husveggen, men hun hadde oppfattet noen skygger på utsiden (oss..) og var litt skeptisk. Vi fikk nå ringt på og hun ble mildt sagt himmelfallen, hun med. Selv om hun kom me noen små klynk" : " Æ hadde ein mistanke..."

Vel, vi inviterte oss selv inn og det ble en koselig fest, med mye knask, god drikke, presanger, sanger, kaffi og kaker :-) Kjekk tradisjon dette!

Rundlurt 2:


Gaver:

Sanger:Her er en musikalsk smakebit:


9 kommentarer:

Tyewed sa...

Så flink du har vært!!! - Bare sinnsykt synd at jeg ikke fikk vært med.... ;-))

Aud sa...

Kjempebra Tone :)

Kari Anne sa...

Herlig! :-) Eg er vanligvis elendig til å halde hemmelighetar, og sleit litt med dårlig samvittighet for alle løgnene, så å sjå kor kjekt dåkken hadde det, letta VELDIG! :-)

For et fantastisk opplegg!

Krissi sa...

Det va knaillarti! Ska'kje ha dårlig samvittighet, Kari Anne. Detta e en lang tradisjon, og (næsten) aille midla e lov når det gjeld å få lurt nygodkjeinte hundeførara.. :)

Tone sa...

Du va skikkelig flinke Kari Anne :-)
Ikkje adle e sååå goe på å lyga..he..he.. ;-P

Gro sa...

Hi hi, stiiilig hundefører det der ja. (Krissi i habitten)

Og mange andre stiiiilige hundeførere og, ikkje rart folk på Ålgård glodde. :)

Kari Anne sa...

Eg la merke te eggå på filmsnutten te Aud :-) Og at Krissi meinte på hu hadde mistanke.. Yeah right.. :-)

Krissi sa...

Ha-ha! Ja, det hørtes litt patetisk ut. Men hadde faktisk en mistanke, og har bevis på det åsså! :) Men så tænkte æ at ho snille, søte Kari Anne *aldri* kunne være så fæl og lyge førr mæ, så æ slo det fra mæ... ehem....

ps. tusen takk førr æggan! :)

Kari Anne sa...

Den tanken har mange hatt før deg, Krissi, det kan eg love deg ;-)
Og eg trudde ikkje du kom te å trenge nåke, men når du likevel gjorde det, så måtte eg jo fikse det for deg ;-) Snille Tone ;-)