onsdag 27. januar 2010

Min lille ulykkes fugl (ehund) skadet kloa si...

Isi var uheldig på en liten tur i går. Det var ikke lange turen heller, for jeg er selv syk, men jeg slapp henne litt løs på en haug oppå her. Hun fikk ikke tur på mandag heller, så hun var ganske livlig og løp mye da jeg slapp henne... (Jippi! tablettene for lavt tyroksinnivå ser ut til å virke).

Da vi kom inn igjen, merket jeg at ei av klørne så litt rar ut. Da jeg fikk undersøkt det bedre, så jeg at en del av kloa var revnet og at nerven viste. En del av kloa stod også "rett ut"... hun haltet ikke men det var tydelig vondt da jeg tok på kloa/området rundt.

Så i dag var vi hos veterinæren og fikk sett ordentlig på det. Hun slapp å trekke ut hele kloa, for selve klokapselen innerst så fin ut. Dyrlegen klippet litt "rent" rundt kanten og hun fikk foten oppi et eller annet "såpebad".
Hun må ha på sokk ute og ta det litt rolig, så det blir tur langs veiene her (i bånd) i den nærmeste fremtid.... kjedelig :-(

Så fikk jeg med medisiner, både pencillin for å holde ev betendelser unna, samt litt smertestillende.
Det er rene apoteket her på kjøkkenbenken nå... (eller sykestua).


Jeg selv har liggende hostesaft, hodepinetabletter, solhattmikstur, sugetabletter for vond hals ol, og Isi har tyroksintabletter, glucosamintabletter, dog vitality og nå også pencillin og smertestillende... ha..ha..ha.. det er jo litt komisk også :-)))
"Sykestueromanen" fortsetter "neste uke"... *ATSSSSJOOOOO........"


3 kommentarer:

Gro sa...

Huff a meg, sånn uflaks. Hu komme vel te å være helt hyper etter ei uke, nå som tablettene begynner å virke.

Skal hun ha fotbad også? Sikkert det samme såpebadet som jeg brukte på Maja når hun hadde den der furunkulose-betennelsen.

Tyewed sa...

Huff da, så uheldig Isi er.
God bedring til dere begge to!

Tone sa...

Gro: Nei hu skal ikke ha mer fotbad, mest mulig tørt miljø. Hu slikker seg heldigvis ikke så hu slippe kragen inne (og den har eg nettopp lånt te "mor og de"). Ute e det på med sokk.
Tror tablettene (ja, altså de smertestillende og pencillinen) roer henne ned, mens de andre girer opp.. he he, ikkje lett å sei koss dette ska gå?
Men hu får litt godbitsøk inne og me e ute på tur flere ganger om dagen selv om det e mest i bånd langs veien.
Heldigvis va det mest tuppen/siden så va revna, så det så ikkje heilt galt ud, og da går det nok raskere å få på plass ny klo over nerva.

Ghita: Takk, eg e og bedre og har vært på jobb i dag... "Atsjoooo"