onsdag 17. juni 2009

Rene høststemningen...brr.. og kaldt

Vi var 5 stk fra lag 2 som møtte i Vigreskogen i kveld. Alle ville ha seg en økt rundering.
Det var begynt å regne og det blåste skikkelig friskt, kuling fra søraust. Temperaturen viste bare 11 grader, midt i juni... Det er omtrent det vi hadde i desember også.
Vinden høres godt i de store mastene, det suser og høres ut som en vinterstorm på fjellet, så det var skikkelig høststemning i skogen. Ble faktisk så kald på hendene på slutten, at jeg ikke klarte å klappe (gi påvirkning) til Castro.... Det ble et rop istedenfor.

Da det var Isi sin tur, la jeg ut figuranter på forhånd. Isi skulle få ulike funn, dvs meldingen skulle være forskjellig, løsbitt, rett i lek og fastbitt i samme økta.
Startet med blindslag på venstre side, der hun like godt tok hele den åpne flaten på et slag. Ut på andre siden og der fant hun Krissi. Meldte fint med løsbittet.
Det er faktisk veeeldig lenge siden hun nå har hatt feilmelding på første/andre slaget nå..."bank i bordet"... Hun er (eller var), litt lett på "avtrekkeren" og kunne melde i ren "iver"/stress på første/andre slag. Tror det må ca 1 år siden dette har skjedd nå, kanskje lengre. Får se om jeg gidder å lese bakover i bloggen, når det skjedde sist. Men jeg er overbevist om at mye "rett i lek" har gjort at dette har forsvunnet, kombinert med at jeg har trent ro/øvelser - gitt belønning på midtlinja rett før jeg sender henne. Dette for å roe henne ned før starten.

Etter funn av Krissi ble det et flott blindslag til på venstresiden igjen før hun fant Nina ved ene masta. Nå gikk hun rett i lek. Så fortsatte vi noen blindslag (3-4) før hun i det tetteste av det tette...fant Trond. Her skulle hun melde med fastbittet. På påvisningen mistet hun merketrekanten sin... Ikke så rart for her er skikkelig tett.
Fortsatte mot "rådyrplassen" og det ble noen blindslag til før hun fant Morten. Det var løsbitt igjen her. Så fikk jeg Krissi til å gå ut på andre siden. Rett i lek.
Nina ble nå sendt fremover et stykke og jeg ville ikke vite hvor hun var. Men hun skulle være mellom "rådyrplassen" og svingen/krysset. Isi tok noen flotte lange slag og da hun fant Nina var hun på et megalangt slag fremover - helt nydelig!!! Hun gikk rett i lek også her. Stoppet der. Nina lå rett før krysset på høyre siden.

Da vi alle var ferdige var klokka alt blitt ca 21.30, men jeg tok med Isi ned for å se om vi kunne finne igjen trekanten hun mistet tidligere. Sendte henne inn i terrenget (feltsøk kommando). Først kom hun inn med ei vannflaske..., var det noen som mistet den i dag??
Så sendte jeg på nytt og der kom hun jammen inn med trekanten sin, "flinka jentå" det :-)
Den var ganske slitt i stykker, men jeg får vel, atter en gang, prøve å lappe den sammen.

Ingen kommentarer: