lørdag 3. oktober 2009

En regnfull dag i skogen

En trøtt og fornøyd hund etter dagens økt
(PS! Isi har fått Barbiesengtøyet til dyna si. Jeg fikk det av laget på hovedkurset i år....
Hun er jo søt da...oppi alt det rosa ;-))Lørdag var det runderingstrening på Sviland. Været var skikkelig ufyselig til tider. Litt opphold innimellom, bla da vi spiste lunsj, men det blåste og regnet mye.
Heldigvis holdt den nye bergansbuksa meg tørr gjennom hele dagen :-)

Vi var 10 stk og delte oss i to lag med 5 stk på hver gruppe.

Jeg ville rundere langt med Isi. Startet rett bak bilene. Sendte henne ned stien. Hun løp fint ut, hoppet over elva og dro frem litt og fant Anders - rett i lek.
Så bar det videre. Gro Elin lå på høyre side oppe i svingen ( ca 200 m fra der vi startet). Men før den tid fant hun Kai Erik på andre siden. Han lå på ca 400 m, så her har hun nok fått hjelp av vinden på lang avstand.
Tilbake for å dekke svingen på andre siden og finne Gro Elin. Det gikk fint.
Jeg hadde så bedt Kai Erik gå ut igjen på venstre side, ikke så langt oppe han var sist. Dette fordi jeg tidligere har sett at når Isi har dekket en side, slik hun nå gjorde når hun fant Kai Erik langt fremme, så er det litt trøblete å få henne ut på den siden igjen. Tenkte det var på tide å gi henne en a-ha opplevelse :-)
Første slag ut der var kort så jeg sendte på nytt og da løp hun fint ut og etter 2 blindslag (et på hver side), fant hun Kai Erik igjen.
Så fortsatte vi mot Jørn, som lå på høyre side ved krysset på ca 400 m. Etter noen blindslag ser vi at hun jobber og etter en stund finner hun Jørn.
Nå går Kai Erik fremover og skal være på venstre side et sted. Isi runderer bra nedover og finner ham på ca 600 m.
Nå hører vi sauer ganske nært gården, og på et annet sted enn de vanligvis er, så istedenfor å rundere videre nedover grusveien/gården, bruker vi nå stien som går innover mot "valpeskogen" og bilene.
Jørn går ut og Isi finner ham på første slaget her. Så runderer vi litt tomt før hun finner Kai Erik på haugen og så Jørn igjen nede ved myra. Avslutter med to blindslag og da er vi tilbake inni skogen der Isi fant Anders på første slag... Så dette ble en ordentlig "rundtiring" :-)
Fornøyd med Isi i dag. Hun hadde god motivasjon og virket ikke sliten da vi sluttet.

Vi tok lunsj etterpå, fordi det da var et lite gløtt av sol.
Det ble med den ene økta for Isi og meg i dag :-)

Diverse fra dagens trening til tørk på badegulvet:
(noe må man jo ta bilde av når kameraet lå tørt i sekken i hele dag)

Ingen kommentarer: