fredag 23. oktober 2009

Rundering på Sviland

Onsdag kveld var det rundering igjen...
Sven Magnus gikk og gjemte seg et sted langs løypa. Eneste direktiver han fikk var at han ikke skulle være på vindsiden/venstre side (der har Isi en tendens til å dra laaangt frem og finne dem med en gang, selv om de ligger langt oppi løypa), og at han skulle være etter svingen.
Det ble en 10-12 blindslag før hun fant ham. Prøver ofte å telle blindslag (og funn), men det går ofte "i baddel" og jeg klarer ikke konsentrere meg om å telle. Men klarte å telle funna i dag da, ha..ha..ha.. :-P
Rett i lek med Sven Magnus som lå et stykke etter steinrøysa. Hun fant ham på et nydelig slag med god fremdrift! Hun gikk ellers også fine slag på medvindsiden, mens hun var litt raskere inn på motvindsiden. Der hadde hun fin kontroll i det åpne terrenget :-)

Her har Sven Magnus og Massi funnet meg i sporet:


Etter å ha vært figurant i to spor for Sven Magnus og Massi, gikk Sven Magnus ut igjen. Nå var han på vindsiden, første slag. Stoppet etter det første slaget og jeg tror Isi var en smule forvirret da vi gikk tilbake til bilen... Ikke ofte hun får kun et slag :-)

Ingen kommentarer: