lørdag 20. mars 2010

Rundering i Vigreskogen og en mystisk person....

Vi møtte en "mystisk" person i Vigreskogen i dag....:
Gjetter dere hvem dette er???I dag var vi 6 stk som møttes til rundering i en snøfri Vigreskog :-)))

Morten og Castro trener melding:

Første økta fikk Isi en kort og kjapp økt med 6 funn - rett i lek og passeringer over på hver side. Det gikk flott og hun suste over fra den ene siden til den andre.

Trond og Appollo trente på "mystiske" figuranter i dag:


Andre økta til Isi skulle være minst 800 m. Kort fortalt gikk det kjempebra!!!!!!!! Det er så herlig å ha en frisk hund igjen :-)))) Hun bare går og går og finner alle figurantene. Hun gikk også rett i lek på denne økta. Kan fint gjøre dette mye, siden hun er så sikker i meldingen.

Startet med at 3 figuranter fikk beskjed om å gjemme seg et eller annet sted mellom starten og ned til "rådyrplassen". Første figurant, Trond, fant hun etter ca 3 blindslag. Så tomt til bekken der hun finner Morten og Hugo finner hun bak det tette på andre siden av rådyrplassen.

Da hun var ute og lekte med Hugo, gikk Trond og Morten og gjemte seg igjen. Jeg ville ikke vite hvor, men de skulle være fra der vi var nå og til ca 600 m.
Isi fortsatte i samme gode stilen. Hun hadde etpar små stopp, men fyker ut igjen på andre sending :-). Det er en helt annen motivasjon nå, for å søke og for å løpe. De 4 små hvite tablettene hver dag, har gjort underverker!!!

Isi tok seg et sølebad da vi var ferdige:
En stk våt flat:

Vi fortsatte så og på et kjempelangt slag finner hun Morten. Litt vanskelig å lokalisere hvor hun var (det er bakdelen med rett i lek når man har ukjent oppgave), så Morten fikk beskjed om å slippe henne og komme inn selv. Fint driv videre i svingen og etter 5-6 blindslag fant hun Hugo, Line og Ola, som satt i en gruppe.
Så blindslag helt til ca 900 m der hun finner sistemann :-). Veldig fornøyd med økta og tenker vi er klar til innstilling nå. Hun gikk ca 900 m og hadde i alt 6 funn.

Litt flere bider fra dagen:

Her skal vi være "gruppefunn", vi venter på Appollon til Trond:

Hugo og Foxy demonstrerer "villoggalhundetterbiteskinn":

Foxy er klar...søt pige:

Vi hadde også med oss ei ny i dag. Line og hennes hund, storpuddelen Mia. Fikk dessverre ikke tatt noe bilde av henne i dag.

Ingen kommentarer: