torsdag 4. mars 2010

En kald kveldsøkt på Orrestranden

Isi og Balder koser seg i snøen før treningen begynner.
Sola holder på å gå ned i havet, nydelig skue.


Lenge siden Isi og jeg var på Orrestranden. Nå var den dekket av ganske mye snø, selv om noen "topper" var nesten bare.
Vi var 7 stk som møtte opp. Det var skikkelig trugeføre og tror alle hadde truger på seg i kveld. Det var ikke så mange minusgrader, men en kald vind fra nord-øst gjorde at det var mange flere effektive kuldegrader.

Tok noen bilder før treningen startet. Hundene synes ivertfall at snø er kult...
Balder er Bjørn Erik`s flat på ca 1,5 år (ny hos oss)

Isi i forgrunnen:

Den blå timen:

Da det ble min tur, tok jeg av trugene og tok på ski. Det var blitt mørkt nå så hodelykta var også på. Det gikk fint å gå på ski i den dype snøen, faktisk enklere det, enn truger, ivertfall her som det ikke er trær. Det var ganske tungt for hundene å løpe i snøen, så farten var ikke så høy som når det er barmark.

Isi brydde seg ikke om at jeg gikk på ski og da hun fikk ferten av John løp hun i god fart ut til ham og meldte. God fart inn også, og mye basking i snøen for å komme seg fram...
Første påvisning lot jeg henne bare løpe og gav beskjed om at det var påvisning.

Da jeg kom fram hadde John belønnet Isi, søt veske John...

På det andre funnet, slo hun på endel lengre avstand (ca 200 m) og tok seg fint frem og tilbake til figuranten. Nå tenkte jeg å følge henne i påvisningslina til funnet - på ski - ikke så lurt.... Jeg datt ikke men måtte bare slippe lina, for den bare glei ut av hånda.
Jeg hadde nok med staver, ski og stod mitt i en bakke. Må nok binde lina på meg hvis jeg skal kunne følge etter.

4 kommentarer:

Aud sa...

Litt skuffet over at du ikke fikk tatt bilde av John og meg med prinsesseveskene :)*ler*, men vi får ta en reprise på den en gang, eller hva John :)

Ellers var det virkelig en nydelig kveld, selv om det var ganske så kaldt på Orrestranden.

Tone sa...

Når var det da?
Er sikker på at dere var kjempesøte med hver sin rosa veske. Kanskje like greit at det er mørkt når vi trener... Uppps... hva når det blir lysere tider og andre ser dere/oss???
Nei, vi får håpe mørket og vinteren varer helt til jul.... bare 9 måneder til det :-)))

Aud sa...

Det var igen lysky virksomhet vi drev på med, så trippingen vår arm i arm med truger på og med hver sin rosa prinsesse veske under armen tåler godt dagens lys :). Men er ikke sikker på hva de to damene som gikk tur med hundene sin hadde sagt om de hadde sett John ligge bak en haug og tviholde på en rosa veske :)

Tone sa...

Nettopp!!! :-)