onsdag 31. mars 2010

Påsketreningen er i gang!
Vi var hele 8 stk som møttes til trening i Vigreskogen i formiddag. Ikkje verst midt i påsken :-). Vi delte oss i to lag.

Første økt:
Da det var Isi sin tur, la jeg ut figuranter på forhånd. Ville ha melding i dag, samt noen blindslag før funn. Ville ha en person på midtlinja også. Nina og Frode var flinke figuranter og Anders var på midtlinja og hjalp til.


Isi startet bra og gikk vel 3-4 blindslag før hun fant første figurant. Så noen blindslag til før neste funn. Gikk videre tomt og la ut figuranter etterhvert, mens Isi var ute på ene siden - løp en fig ut. Det funket greit.
Vi runderte 500 m, men hun virket ikke helt pigg, ikke full sprut, liksom, og selv om hun jobbet bra så hadde hun noen små stopper og virket litt trøtt/ikke så intens i lek/belønning.

Her er noen samlet:


Andre økt:
La ut figuranter i tette og litt "vrine" områder et stykke uti løypa. Brukte samme figuranter og Anders på midtlinja.
Nå virket Isi mye piggere og hun suste fra side til side. Like før bekken ved "Rådyrplassen" fant hun første figurant. Hun dro laaaangt fram her og fant Nina - fine meldinger. Så et tomslag før hun fant Frode ved "myra". Så funn av Nina i et litt "kinkig" område. Så noen tomslag igjen og hun løper fint ut på hvert slag.


Nina løper ut og Isi finner henne bak rådyrplassen. Derfra tar vi "speedrundering" - rett i lek og passeringer raskt over uten at jeg går på påvisning. Isi suser over fra side til side - 4 funn til og ca 400 m totalt. Godt fornøyd med denne økta.

Ingen kommentarer: