torsdag 1. april 2010

SkjærtorsdagstreningSøk i vedstabel - noen der...?? YES!!! Herr og Fru Pølse, samt alle deres kusiner og søskenbarn!!!


Vi var en hele gjeng (13 stk - inklusive to fra dio 1) som møttes på Sviland i morgentimene i dag (jo, Hugo, det er morgentimene når kl er 11 og det er fridag...).
Tove og Roar hadde tatt turen til oss for å trene på barmark og det har vi masser av nå!
Været var litt skiftende, litt regn, litt sol, litt kaldt. Bare 4-5 grader, men pytt sann, snøen e jo vekk og det e vår!!!

Tove og Kompis i fint driv:


Full konsentrasjon på armer og bein:

Krissi og Snuppa tok en "speed":

"Ut":

Frode og Helle:

Første økta startet jeg med 4 funn speedrundering, så et blindslag før nytt funn. Deretter flere blindslag (ca 5-6 tror jeg), før jeg avsluttet med funn og melding på Tove og Roar. Må benytte sjansen når vi har ukjente figuranter til å sjekke at melding på ukjente sitter - og det er ikke noe problem for Isi. Vi avsluttet på ca 450m, nedenfor haugen. Isi gikk veldig bra, god fart og god motivasjon :-)

Et bilde fra 1 økta, fotograf Kaare:


Så var det lunsj, med grilling og "stolkos" :-). Heldigvis hadde gjestene våre pressenning i bilen (ventet de regn tro??...her, liksom... :-P). Grillene ble fyrt opp og det var riktig koselig. Pausene blir gjerne litt lengre også, når man griller, og vi satt jo tørt og godt under pressenningen....


Grillkos:

Men vi måtte jo ta en økt til.

Startet med blindslag. Frode og Krissi var allerede lagt ut. Isi virket litt mer trøtt nå og hadde noen baderunder og stopper. Krissi nevnte også at hun ikke virket like "gal" etter godbitene... tydelig at formen svinger litt ja.
Etter endel blindslag (7-8), fant hun Frode - rett i lek, deretter over og funn av Krissi. Stoppet der siden hun virket litt trøttere nå enn første økta. Har jo økt dosen med medisin nå, men vil nok ikke se så stor effekt av det enda. Om noen uker skal hun ta ny blodprøve, så får vi se om det er noen endring, for pr dags dato ligger hun nok litt lavt på tyroksinnivået.
Så får jeg bare ta tiden til hjelp og passe på å ikke la henne ta de lengste runderingene enda og se an dagsformen og legge opp runderingen etter den. Ser jo ganske raskt etter starten om hun er i form eller ei.

Til slutt litt miljøtrening (søk) i vedstabel - etter inspirasjon av Hugo`s Fox, Nina`s Bina og Trond Arve`s Bertil :-)

Bina søker etter ballen:

Isi søker etter godbiter, tror hun fant mange som ikke var hennes også...:

Gjemte også ballen, spiste også godbiter mens hun lette etter ballen:
Hun er veldig trygg på ulike underlag, hun er heller ikke særlig skeptisk til at ting beveger seg under henne, så dette var en enkel oppgave. Minnet mye om slikt jeg tok henne med på da hun var liten valp *mimre..mimre* (se bilder under).

Isi som 3 mnd gammel valp, ute på miljøtrening - tenk at det er snart 7 år siden...
Her er hun løftet opp i en stor vedkasse:


Her er hun løftet opp på en stor lastebil som stod "lagelig til" for trening:

Ingen kommentarer: