onsdag 8. september 2010

En kjapp rundering på Dale

I kveld var jeg sen på trening. Hadde et jobbmøte som varte til nesten 19. Fikk sjekket at de andre var på Dale og dro ut dit etterpå. Liker egentlig ikke å komme sent og ikke hjelpe til, men noen ganger blir det bare sånn.... Flott at de tre andre, som hadde gått spor, også stilte opp og hjalp meg med ei lita økt, tusen takk for det!!!

Isi hadde også fått seg en god times tur i Sørmarka før møtet på jobben, og hun hadde vært vært i bilen i over 2 timer da jeg slapp henne ut på Dale. Hun var allikevel sprek og hoppet glad omkring. Luftet litt og mens jeg ventet på at John, Trond og Gro Elin skulle bli ferdige med sporene sine, trente jeg litt melding på sekk.
To blindslag og så funn og melding på sekken - det gikk flott :-)

Det var varmt ute denne kvelden, ca 18 grader, men overskyet og mye vind. Det ble faktisk ganske mørkt før vi var ferdige (før 21.00), så snart må vel hodelykta på... :-(

De tre figurantene plasserte seg selv ut og jeg ville ha ukjent oppgave, ca 300 m (løypa ned mot sjøen).
Kort fortalt så gikk dette på skinner!!!!   Så gøy å rundere når alt fungerer igjen - hipp hurra!!!
Isi gikk rett i lek, har gjort dette endel i det siste og i tillegg hadde jeg glemt fjellskoene og ville ikke løpe uti terrenget med bare lave joggesko... det har jeg ikke ankler til.
Det ble slik: b, b, funn av Gro Elin. Hun hadde gode lange slag og kom inn fra blindslaget langt foran meg. Jeg så ikke at hun fikk ferten av Gro Elin på andre siden, så da Gro Elin sa fra at hun var der, måtte jeg spørre om hun var på venstre eller høyre side... Jeg hadde nemlig en mistanke om at hun kunne krysse midtlinja alene hvis hun fikk ferten av noen og vi hadde sterk vind inn fra høyresiden i dag   :-))
Så fortsatte vi og fant John på motsatt side etter et blindslag. Jeg så ikke helt hvor Gro Elin hadde vært og sendte Isi ut rett dit. Det nektet hun... og da jeg spurte Gro Elin bekreftet hun at det var der hun hadde vært. Da gikk jeg litt bakover og sendte en gang til på samme side som hun kom inn fra og det var jammen lurt, for da fant hun John :-)
Så ble det vel ca 6 blindslag før hun fant sistemann Trond. En kjempefin økt med flotte slag, god framdrift og ikke minst motivasjonen er bra og optimismen min stiger   :-)

Ingen kommentarer: