torsdag 2. september 2010

Knalløkt på Sviland

Onsdags kveld var det atter en runderingstrening. Jeg har ikke trent så mye rundering enda i høst. Rett etter ferien måtte Isi trekke to tenner og så var det medisinering på gang og vi tok det med ro.
Nå er jo alt det der over, sårene gror fint og hun har i det siste virket sprekere enn på lenge. Bl.a så kommer hun ofte draendes med leker og vil leke, inne... hun løper mer på tur og virker generelt sprekere.

Var hos vetten i dag, til obligatorisk tannkontroll, og alt var flott. Vetten nevnte også at tanna/tennene nok sannsynligvis hadde vært vonde en stund.... Blir helt matt... stakkars Isi, for en ulykkes fugl(ehund).
Og hvordan kan man ( i tide) oppdage tannverk på dyra, som ikke kan si et ord, og som heller ikke er mer "grinete" ol i dagliglivet??? 
Den ene var jo brukket, da ser man at noe er galt,  men på andre siden var tanna helt fin, men det var betendelse/"gørr" nedover mot rota, på innsiden liksom og det viste kun på røntgenbildene (tannrøntgen digitalt). Takk og pris at vetten også sjekka den siden!!!

Måtte forresten ta ny blodprøve i dag... fordi den blodprøven vi tok for 4 uker siden, er borte vekk.... borte i posten el noe. Labratoriet i Tyskland fant den ikke, ikke kontoret her heller... Så nå går det vel ei uke el to til, før svaret på den kommer.... puhhh....det skal "pinadø" ikke være enkelt dette her   :-/

Men så var det runderingen i går da. Den var bare helt KNALL BRA!!!!  Isi løp og løp og det var ingen stopper, ikke noe annet enn søksvilje og figurantinteresse, det formelig lyste utav hunden :-)))


Det var rett i lek og vi startet med funn, så blindslag, funn, blindslag, blindslag, blindslag, blindslag, funn, blindslag, funn og så et funn til slutt. Det ble vel ca 300 m. Fikk mange av sporfolka med meg på midtlinja, for å gjøre det så likt som mulig en prøve, akkuratt det.
Nå må vi bare prøve noen lengre runderinger, med mindre funn og flere blindslag. Men får ta det litt sånn gradvis, tror jeg.... dette var ivertfall en positiv opptur og utrolig gøy   :-)

2 kommentarer:

Krissi sa...

Så flott! Håpe formen hennes vedvare sånn! :)

Gro sa...

Så herlig da, med den gode økta. : )
Tenner og tannverk er ikke til å spøke med nei. Vi burde kanskje ta dem med til "tannlegen" litt oftere....