lørdag 18. september 2010

Høsttrening i Vigreskogen

En våt dag i skogen. Det regnet masse til tider og midtlinja så etterhvert ut som en diger sølepytt... men pytt, pytt (bokstavelig talt...), det er gøy på trening nå, uansett vær   :-D

Vi, dvs Isi, fortsetter fremgangen - HURRA!!!  Det er utrolig gøy å se hvordan Isi runderer for tiden, selv om det blir å gjenta meg selv nå.... Hun går lange flotte slag, drar langt fram, har stort tempo hele veien og, som Gro sa:  "Hu går som ei klokke"... - TAKK Gro - det har jeg ikke hørt for mye av i løpet av det siste året der Isi har vært syk...
Og det ser virkelig ut til å vare, for nå har hun vært stabilt bra i 3 uker ( vi har hatt 8 økter i løpet av disse 3 ukene som alle har vært supre).

Her har vi kommet inn fra et funn og Isi er klar for å løpe ut på andre siden igjen:

1 økta:
Startet med funn i starten. Hun gikk jo tomt ganske langt sist økt (ca 300 m fra start til første figurant) og derfor ble det i dag 4 - 5 funn i starten - og hun gikk rett i lek. Så var det 6-7 blindslag før hun fikk funn nesten borte ved krysset. Så et blindslag før hun dro langt fram og fant Gro i "vinkelen". Deretter noen blindslag og 2 funn til og vips - så hadde vi rundert ca 800 m - og det beste av alt - Isi virket ikke trøtt!!!

Krissi og Snuppa in action:

 Gro og Zakk, som nettopp er blitt B godkjent:


2 økt:
Ukjent oppgave. ca 350 m (til forbi "rådyrplassen"). Alle tre figurantene gikk ut. Dette gikk også helt strålende, fantastisk og utrolig BRA!!!  Hun skulle melde denne økta og det går som alltid bra, selv om hun på siste slaget kom inn med melding og stupte rett i pytten ved siden av meg.... og slapp bittet der. Men jeg lot henne påvise for dette er ikke noe hun pleier å gjøre. Blir vel tørst av alle blodpølsene og vaflene... ;-)
Slik var økta: først 4-5 blindslag, funn, blindslag, funn . De trodde de kunne lure oss ved å legge to figuranter tett... he..he..., neida, Team Isi skal det mer te for å lure ja ;-), men godt forsøk, alltid kjekt med litt uventa opplegg når det først skal være ukjent.
Så fortsatte vi med 7-8 blindslag før hun fant Krissi og da hadde vi gått ca 350 m). Fin økt og jeg er så fornøyd med Isi for tiden - verdens flinkeste runderingshund!!!

1 kommentar:

Krissi sa...

Knaillarti å se Isi i storform igjæn! Og at vi ikkje klarte å lure dokker! :)