lørdag 17. januar 2015

Lang rundering

Lørdag var vi 7 stk i Vigreskogen for å rundere. 4 av oss i Storeskogen. I dag var planen å rundere lengre enn hun har gjort tidligere. Jeg tenkte meg en salig blanding av funn og blinddslag, og ta det litt sånn underveis, hvor mye av hver.

Emma startet med funn. Det var fastbittmelding på alle funna. Deretter et blindslag og så funn igjen.
Jeg hadde lagt ut to figuranter på forhånd, samt Anders, som var i starten.

Video av et av funna i starten:

Deretter var det 4-5 blindslag før Gry ble funnet, hun var ved kanalen. Hun var gående figurant. Dette trente vi for første gang med fastbitt, forrige lørdag. Men allikevel ville jeg prøve en gående figurant i dag... Fikk bekreftet at dette ikke sitter helt ennå, for hun meldte ikke første gang hun var der. Ble sendt på nytt og da koblet hun hva det var hun skulle gjøre! Fin melding!
Ronny lå helt oppe i "krysset" og vi runderte oppover. Det ble 8 blindslag, og hun gikk veldig bra. Kun en gang her måtte hun sendes på nytt, og da ble hun muligens litt distrahert av "gryntelyder" fra grisen som figuranten på midtlinja hadde. Men hun kom seg fint igang igjen og gjorde funn av Ronny. Han lå på ca 450 m.


Startet å filme da hun var kommet ca 6 blindslag etter funn av Gry:


Så fikk hun funn igjen av Gry på andre siden og deretter av Ronny. Gry gikk ca 200 m lengre fram mens vi var på påvisning. Så ble det noen blindslag til før hun fant Gry og deretter avsluttet vi med funn av Anders på ca 700 m.

Her nærmer vi oss 700 m og hun holder fremdeles godt tempo:

Hun hadde flotte meldinger på funna bortsett fra den gående, (totalt 8 funn) og gikk veldig bra hele veien. Hadde god fart også på siste slaget, kunne ikke se hun var trøtt, men hos figurantene var hun litt roligere og virket litt sliten, så hun fikk bare godbiter på de siste funna. Det er viktig å også trene videre selv om de blir slitene (funn = gøy, selv om man er sliten), og ikke minst skal meldingene sitte, også når de blir slitne - dette gikk veldig bra i dag!

Etter lunsj var klokka blitt ca 14.30... og vi delte oss 4 opp i 2 og 2, for å trene momenter. Vi hadde alle 4 rundert langt og da går timene...  Gry og jeg gikk sammen og jeg ville ha stående og gående figurant.
Første stående, gikk fint, deretter en til stående og deretter en gående. På den gående snudde hun ryggen til figuranten før hun tok bittet og kom inn. 

Vi avsluttet med to funn på "rare" steder:

Ingen kommentarer: