torsdag 27. november 2008

Hvor ble vinteren av...

Da var været som normalt igjen... Regn..regn...og regn..vind, kuling og 10 grader.
Den lille, men fine snøen og det kalde, flotte været vi hadde i noen dager, regnet vekk i løpet av onsdag.
Ikke for det, snø er ikke mitt "element"...men det er nå lyst og fint når det er litt snø. Man slipper sølete bikkjer og sand innendørs.

En annen ting med snøen er det å komme seg frem med bilen. Jeg klarte selvfølgelig, igjen, å sette meg fast i ei snøfonn på vei til tur...
Gjorde det samme i fjor. "Tror" jeg har 4 hjulstrekker og at jeg kommer opp alle bakker, selv om is og snø dekker bakken. Dette går bra tenker jeg og gir gass.... Har ikke piggdekk engang, men opp kommer jeg, tror jeg.... :-(

Men det blir alltid stopp midt i bakken og sidelengs skliing nedover til vi er i grøfta. Når skal jeg lære???
Denne gangen skjedde det på mandag, på vei til Gramstad/Kubbetjønn for å gå tur.
Det er like irriterende hver gang. Bilen spinner og jeg banner... Jeg blir så irritert på meg selv.
Men i år var jeg litt forberedt da :-) Hadde en boks med noe sprayklister og det funket knallbra. Fikk sprayet på dekka og klarte å rette opp bilen slik at jeg kunne rygge rolig ned og parkere der jeg burde ha parkert fra starten av, i bunnen av bakken!
Riktig så fornøyd med meg selv gikk jeg en god lang tur i det fine vinterværet :-)

Onsdag kveld hadde jeg ikke tid til å gå på vanlig NRH trening. Hadde allikevel avtalt med Gro å møtes på Sviland kl 17.30 for en liten tur.
Da vi var ferdige med turen tok vi allikevel en kjapp liten økt hver.
Gro gjemte seg oppe ved steinura. Isi runderte bra oppover. Dype fine slag, ingen bittsnapping på de første slagene i dag heller. Men jeg er nøye nå og trener litt kontakt og øvelser (sitt, dekk og slikt) før hun sendes. Tror også det er med på å roe henne ned slik at jeg unngår at hun tar bittet på første slaget i ren iver/stress/"overslagshandling".
Jeg synes det er veldig kjekt å rundere i mørket fordi da ser jeg Isi sine lykter og hvor hun er, omtrent hele veien. Da kan jeg rose henne når hun er langt ute og drar fint fremover.
Hun dro langt frem på nesten hvert slag så det ble ikke så mange blindslag ( 6-8) før vi fant Gro. Isi gikk rett i lek, også i dag.
Så ble Gro med oss inn og jeg fortsatte oppover midtlinja. Pipedyra (de nye som Isi syntes var kule), hadde hun sett Gro gjemme under jakken. Det tok derfor litt tid før hun kom skikkelig igang. Hun ville helst bort til Gro istedenfor å løpe ut... Men så kom hun altså igang og fikk 2-3 gode og lange slag før Gro spurtet ut i mørket... (BRA jobba!) og Isi fikk et funn til på ca 400 m.

1 kommentar:

Gro sa...

Det var ikke så lett å spurte ut i mørket nei.... he he. Det var jo ikke så fryktelig langt eg følte eg kom, men men...

Kjekk treningsøkt dette. Gøy å få prøvd Maja i søk i mørket, som hun jo ikke hadde gjort før.