tirsdag 24. november 2009

En liten tirsdagstrening

Vi var 5 stk som møtte på Sviland i kveld for en ekstra liten treningsøkt.
Isi fikk påvirkning, først ved bilene, der jeg kastet pipedyra til figurantene og de løp oppover, og senere en klapperekke oppover midtlinja. Så tok jeg henne med nedover mot bilene og startet der.
Hadde også to på midtlinja, Kaare og Nina. Aud og Ritva var flinke figuranter :-)
For at ikke Isi skulle ta bittet av alt "styret"/stresset ved påvirkning, hadde jeg pakket det inn i "plast" "a`la Køste"... Da henger det nede men hun får ikke tak i det. Hun fikk gå rett i lek.
Etter klapperekka var hun superivrig og dro meg nesten overende og hun føyk ut.
Fant Ritva på første slaget, så noen blindslag fremover mot Aud som lå lengre oppe på høyresiden. Hun hadde en "stopprunde" der hun tok korte svinger - og "midtlinjefolka" sa at stemmen min forandret seg når jeg ble irritert over det...
Jeg gikk litt fremover, mistenkte at hun allerede hadde vært i terrenget her da hun fant Nina, og sa med min mest "smøremyke" stemme "runde`r".
Etter dette kom hun igang igjen. Det ble en blanding av blindslag og noen funn (var det 5 funn tro?). Fortsatte nesten til svingen/krysset.

Får fortsette med denne type trening ei stund og se om jeg klarer å få vekk fokuset hennes på min nervøsitet/mitt humør på prøvene...
Håper bare ikke at stresset/påvirkningene fører til at hun begynner å ta bittet igjen på første slaget... Skal la henne gå rett i lek litt fremover nå, for senere å ev. bruke løsbitt og en godbit før melding.

Ingen kommentarer: