torsdag 12. november 2009

Rundering i bekmørknå på Dale

Arkivbilde, jeg og Isi på Dale i fjor. Flott utsikt fra toppene rundt.


Lag 2 var på Dale onsdag kveld. Det var en stille kveld, lite vind, ca 5 grader og oppholdsvær. Det eneste vi hørte var noen fæle "fuglelyder" fra stranda... Tror det var måker som hylte (uvisst av hvilken grunn... hyler måker..??).

Vi var 4 som ville rundere og Isi var 2.hund ut. Plasserte John i starten og de andre to visste jeg ikke hvor var.
Startet fint ut og fant John. En godbit, før meldingen. Var litt kort på første slaget på vindsiden, men gikk greit ut (30-40m) på andre sending. Det ble en 3-4 blindslag før hun kom med melding på nytt. Kristin var funnet oppe ved noen store steiner.
Så blindt videre noen slag til Bjørn var funnet. På slaget der hun fant Bjørn dro hun kjempefint fremover og var ute på god dybde. Det måtte hun på den siden for der gikk trekken utover. Kjekt å se jobbingen ute, lys på hunden i mørket er veldig greit. Fine små lykter selges på Biltema ol for en billig penge. En kort grei økt :-)

2 kommentarer:

Gro sa...

Maja ble forstyrret av noen høye fuglelyder når vi gikk spor ned mot fjorden for en stund siden. Det hørtes ikke ut som måker, for hyla var så "mørke". Lurer på om det kan være heigre?

Tone sa...

Ja, det kan kanskje v'ære heigrer. Det var to slags lyder. En høy mørk, som du sier og noen mer lyse og mer likt måker... Den høye mørke lyden kom da en stor fugl flakset fra et tre. Kanskje måkene varsler når heigren kommer/er på jakt el lign?