torsdag 19. august 2010

En ny varm onsdagstrening i Vigreskogen

Atter en ny flått rundering....  
Må passe så jeg ikke blir lei av all denne runderingen ;-/   Til helga skal vi gjøre noe annet og neste helg er det høyfjellstrening på Hardangervidda/Dyranut i 3 dager - DET blir kjekt!!!   Det er det 13 året (tror jeg) vi arrangerer dette :-))

Før vi startet treningen var jeg nede i pytten så Isi fikk kjølt seg ned litt. Det var varmt, hele 22 grader da klokka var 18. I tillegg var det fuktig og absolutt ingen vind.
Trond Arve hadde med seg datteren og kona si, og de ville gjerne være figuranter. Så John fulgte dem ut så de var klare på første funn for Isi. Kjekt med nye figuranter og ikke minst at det var et barn med - Sunniva på ca 2- 3 år (?).
Isi startet som et "skudd i natten" og fant og meldte flott på de to ukjente figurantene:
 

Neste slag fant hun Ronny og så ble det to blindslag før hun fant John. Ronny var nå gått et stykke fram til et tett og myrete område. Det ble så 4 blindslag.  For å finne Ronny måtte Isi trekke framover i et vanskelig terreng og jeg sendte henne ut rett der hun kom inn. Det var hun ikke helt fornøyd med, og ville ikke gå ut der først, men lengre fremme er det så tett/bekk/grøft, så der gikk det heller ikke.  Da hun omsider løp ut, tenkte jeg at det var bra og for å sikre meg at hun faktisk fikk belønning for det der, så ba jeg Ronny gi lyd/være hare :-)

Isi kommer inn med melding etter å ha funnet Sunniva og mamman:

John gikk ut og la seg i den "åpne" glenna like før rådyrplassen. Isi løp ut ca 20 m og dreide så framover inn i skogen. Hun har litt lett for å løpe vekk fra de åpne plassene og søke mot skogen. Men her måtte hun løpe opp hele "åpningen" for å finne John. Da jeg kalte henne inn for å sende på ny prøvde hun igjen på en shortcut... og da hun til slutt løp der jeg ville, fant hun ikke John... kjempesynd!!!  Men han trakk fram og for å finne ham denne gangen måtte hun gjennom noe h...tett kratt like ved den berømte rådyrplassen. Hun gikk rett igjennom og denne gang ble hun belønnet for et flott slag - hun fant og meldte på John. Ronny gikk igjen ut og vi avsluttet med et funn i det tette på andre siden. Det ble vel ca 350 m.
Isi var ganske varm etterpå, ja jeg også. Hun løper såpass fort at hun nok blir ekstra varm...kunne ønske at hun på sånne varme dager, kunne løpt litt saktere og porsjonert ut kreftene litt. Skulle vi ha fortsatt måtte jeg nok ha gitt henne noen pauser underveis, for å hente seg inn.
Så kunne vi begynne å pelle av oss flått!!!  I denne skogen er det utrolig mye flått i år, og de krøyp i hopetall på buksa og også på innsiden av trøya...Uuuuæææææ det er skikkelig ekkelt :-((  Må huske å spraye meg med "antiflåttspray" før jeg trener her.

Måtte bare ta bilde av denne bilen jeg kjørte bak på vei hjem.... De er noe for seg selv der ute på Jæren..he..he.. Snart komme vel Krissi i noe lignende :-DD

Ikke så klart akkuratt, men sjekk de horna på taket og inni satt en fyr (jo det MÅ være en fyr...) med en kjempesvær cowboyhatt:

1 kommentar:

Krissi sa...

Hahahahaha! Ja, bærre veint...! :)