onsdag 4. juni 2008

Hålandskogen

I dag var lag 2 på trening i Hålandskogen ved Ålgård. Etter å ha snakket med skogvokteren fikk vi klarsignal om at det var ok å trene her :-)

Lot Isi få bade litt i Bråsteinsvatnet før vi kjørte på trening:


Det var en varm kveld, men litt "kjøligere" enn tidligere i uka, "bare" ca 24 grader i skyggen... Så vi holdt oss i skyggen. Ville rundere litt i den lille, skyggefulle løypa. Gøy med nye løyper og de løypene her er utfordrende med til tider tett vegetasjon og bratte skråninger, samt mye kvist og kvast som ligger på skogbunnen.
I denne lille løypa er utfordringene tett vegetasjon og mye kvistogkvast liggende på bakken.

Startet i nærheten av der vi parkerte, på den p - plassen midt i. I starten var det forholdsvis åpent granskogterreng. Isi løp fint ut og vi hadde vel ca 4 blindslag. Ingen bittsnapping. Så på 5 slaget kom hun inn med melding. Da hadde hun funnet Sven Magnus og Dagmar som satt oppi det tette på venstresiden. De hadde hørt Isi knase og brase seg vei oppover mot dem gjennom tett tett kratt.

Påvisning:


Så gikk begge ut, en på hver side. Jeg tok isi med litt tilbake og startet å søke i et nytt h...tett kratt på høyresiden.

Isi smyger seg gjennom det tette her:
Det ble ca 2 blindslag før hun fant Sven Magnus. Han var gående og hadde flyttet seg når hun kom på påvisning. Men etter litt "rundtomkringløping" der hun så rimelig forvirret ut, fant hun ham igjen bak en stor stein. På neste siden fant hun Dagmar. Avsluttet med 3-4 blindslag og kom til broen i andre enden av løypa. Det var vel ca 250 - 300 m.

På vei hjem stoppet vi igjen ved Bråsteinvatnet slik at Isi fikk kjølt seg ned igjen.
Noen bilder, bl.a noen flere av terrenget i Hålandskogen ved Ålgård, finner du her.

Ingen kommentarer: